-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
pacman789
üzenetére
Nem igazán voltam ezzel tisztában hogy is megy, de az a durva hogy a bankban sem tudták hogy mi is kell nekem pontosan! Minden áron visa classicra akartak rábeszélni sokkal drágább számlával....stb. Végül után néztem és mondtam nekem a Visa Electron is elég
szóval ez már el lett indítva, ezen már nem változtatok. Valamit viszont kérdeznék, regeltem a paypal-ra, automatán a nevem úgy töltöttem ki mint magyarban kell! First name-hez a család nevet írtam.
Nem tudom módosítani, a többi adat jól van kitöltve, szerinted ebből lehet gond?
Arra is gondoltam hogy törlöm az accot és újra regelek, még semmilyen bankkártya adatot nem adtam meg rajta.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Asztali PC , i7 9700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ez már el lett indítva, ezen már nem változtatok. Valamit viszont kérdeznék, regeltem a paypal-ra, automatán a nevem úgy töltöttem ki mint magyarban kell! First name-hez a család nevet írtam.
wassermann