Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
A paypal fizetés önmagában garancia. Ha nem kapod meg az árut vagy nem azt kapod amit szeretnél, akkor visszakapod a pénzed. Mi kell ennél több?
Már le volt írva, hogy kell felrakni az Openelec-et. De neked kell beállítani, ízlésedre szabni, a kívánt kiegészítőket hozzáadni.
Olyan ez, mint pl. egy okostelefon vs. butatelefon. Utóbbit kiveszed a dobozból és használod. Ha neked erre van szükséged, akkor vegyél kész médialejátszót. Tud amit tud, aztán kész. -
wassermann
Topikgazda
válasz
szasanyi
üzenetére
" ...továbbra sem győzött meg teljesen ez az eszköz mert sokan sok dologgal szívtak, kínlódtak amit nem szeretnék... "
Ez szerintem nem igaz - nagyon sötét szemüveggel kell olvasni a sorokat egy ilyen véleményhez! Egy topikban nyilvánvalóan az nem fog kérdezni, akinek jól működik mindene : ) és a többség ilyen, sokan vagyunk! : ))
-
Geripapa
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Szerintem akkor hanyagold ezt! Vegyél egy dedikált médialejátszót... azzal (talán) nem lesz semmi baj.
Ez nem médialejátszó de lehet belőle építeni. Mindeni olyant épít magának amilyen neki (az igényeinek) kell. Innentől kezdve nem is lesz olyan leírás ami a te igényeidet "minden tekintetben kifogástalanul (és lehetőleg a legfrissebb verzióval)" kiszolgálja. Ezt neked kell megcsinálni!Én úgy gondolom hogy aki Rpi-t vagy hasonlót vesz az alapból szereti szívatni magát! Én is

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann