-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #16500 üzenetére
A paypal fizetés önmagában garancia. Ha nem kapod meg az árut vagy nem azt kapod amit szeretnél, akkor visszakapod a pénzed. Mi kell ennél több?
Már le volt írva, hogy kell felrakni az Openelec-et. De neked kell beállítani, ízlésedre szabni, a kívánt kiegészítőket hozzáadni.
Olyan ez, mint pl. egy okostelefon vs. butatelefon. Utóbbit kiveszed a dobozból és használod. Ha neked erre van szükséged, akkor vegyél kész médialejátszót. Tud amit tud, aztán kész. -
wassermann
Topikgazda
válasz
" ...továbbra sem győzött meg teljesen ez az eszköz mert sokan sok dologgal szívtak, kínlódtak amit nem szeretnék... "
Ez szerintem nem igaz - nagyon sötét szemüveggel kell olvasni a sorokat egy ilyen véleményhez! Egy topikban nyilvánvalóan az nem fog kérdezni, akinek jól működik mindene : ) és a többség ilyen, sokan vagyunk! : ))
-
Geripapa
aktív tag
válasz
Szerintem akkor hanyagold ezt! Vegyél egy dedikált médialejátszót... azzal (talán) nem lesz semmi baj.
Ez nem médialejátszó de lehet belőle építeni. Mindeni olyant épít magának amilyen neki (az igényeinek) kell. Innentől kezdve nem is lesz olyan leírás ami a te igényeidet "minden tekintetben kifogástalanul (és lehetőleg a legfrissebb verzióval)" kiszolgálja. Ezt neked kell megcsinálni!Én úgy gondolom hogy aki Rpi-t vagy hasonlót vesz az alapból szereti szívatni magát! Én is
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile 2
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- AMD AM5 Gamer PC (Ryzen 7500F, 32GB DDR5, RX 7700 XT 12GB, 1TB SSD)
- Igényes AMD setup r7 5700x , 3060ti fe, 16gb
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest