- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VGA hűtő topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Tvheadend megint. (Emlékeztetőül, egy idő után szaggat, szétesik a kép, kihagy a hang, végül teljesen lefagy)
Az OSMC nem segít. Ugyan ki nem próbáltam, de ugyanerről a Tvheadend hibáról olvastam OSMC-s fórumon.Rengeteg küzdés után megtaláltam az okát is. Streamelés közben az EPG adatok frissítése valamit kiakaszt.
Ha a konfigban az "EPG adatok frissítése lejátszás alatt" pipát kiveszem, akkor stabil a rendszer.. -
Celtis
veterán
válasz
Benoe77 #12551 üzenetére
Azt nem ismerem. Viszont kaptam egy tippet VDR addonra Tvheadend helyett. Azt fogom kipróbálni, illetve megpróbálok kölcsönkérni egy másik pi-t megy egy erősebb tápot.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha ez esetleg SW hiba, akkor hogy túróba csak nálam ennyire gáz. Mert az Openelec hivatalos fórumán van olyan topic, hogy OE5.0-ban bizonytalan a streaming, de csak pár ember panaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest