Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz fo_di #1154 üzenetére

Ha digitális tévéről felvételre gondolsz, az persze működik. A tvheadend-et arch alatt már sikeresen teszteltem realtek chipsetes dvb-t tunerrel, ahogy látom af9015 megy alapból rajta... az ite9135-ttel küzdök még, mert a media_build (amivel mindenféle friss dvb-t driver kerülne fel) sajnos rossz eredményt produkál.

A fullhd videó felvétel és enkódolás dolog inkább a CSI portos kamera csatlakoztatásakor szempont. Esetleg analóg tuner használatakor.

Én nem vagyok benne biztos hogy lesz licenszpakk. Legfeljebb néhány ingyenes codec-re, ha lesz aki megírja hozzá.

"As an aside, the GPU can hardware decode H264, MPEG1/2/4, VC1, AVS, MJPG at 1080p30. It can software (but still vector accelerated) decode VP6, VP7, VP8, RV, Theora, WMV9 at DVD resolutions. We are restricted due to licensing what we can support. We should be able to support VP8, MJPG and Theora, as I believe they are license free." [link]

Hopp, most látom pont a linken lévő kommenteknél JamesH írta hogy talán lehet majd fizetős codec. :R

Új hozzászólás Aktív témák