Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
moli.hu: szerintem megoldható, csak a megfelelő lábakra kell kötni a cuccot (elvileg van vcc, gnd, reset, data és clock lába a cuccnak, amiket gpiora mind rá lehet kötni), de szerintem utána valami szoftveres modul is kell majd hozzá, de az gondolom, nemsokára elérhető lesz
azbest: a hivatalos oldal szerint néhány szerencsés már tegnap kapott raspit (gondolom angolok, akik villámban reagáltak a levelkre), és elvileg sorozatgyártás indul (bár nem tudom, hogy az első 10000 maradék 8000 darabjával mi van, azok merre keringenek)
vamzi: szerintem az az utolsó dolog, amihez tartani fogják magukat... az elsőknek március 12-ei hétre ígérték

Zefír: szerintem az internetes kapacitása hasonló lesz egy nagyon olcsó androidos tablethez, ha annak a teljesítménye a mindennapokban neked, akkor ez is elég lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann