- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
moli.hu: szerintem megoldható, csak a megfelelő lábakra kell kötni a cuccot (elvileg van vcc, gnd, reset, data és clock lába a cuccnak, amiket gpiora mind rá lehet kötni), de szerintem utána valami szoftveres modul is kell majd hozzá, de az gondolom, nemsokára elérhető lesz
azbest: a hivatalos oldal szerint néhány szerencsés már tegnap kapott raspit (gondolom angolok, akik villámban reagáltak a levelkre), és elvileg sorozatgyártás indul (bár nem tudom, hogy az első 10000 maradék 8000 darabjával mi van, azok merre keringenek)
vamzi: szerintem az az utolsó dolog, amihez tartani fogják magukat... az elsőknek március 12-ei hétre ígérték

Zefír: szerintem az internetes kapacitása hasonló lesz egy nagyon olcsó androidos tablethez, ha annak a teljesítménye a mindennapokban neked, akkor ez is elég lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- GTA V
- Parfüm topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7000MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7600MHz CL36 PATRIOT VIPER XTREME5 DDR5 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann