Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- VR topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Szóval te egy király vagy?!

Nézelődtem én is. Gagyi 1000 ft.-sat rendeltem is, megjött, de semmit, de tényleg semmit nem csinál. A digitális jelet nem alakítja át analóggá, így cseszhetem. Sem a laposom, sem semmi nem kedveli.
Tudnál nekem segíteni melyik lenne a tuti? 3-4 ezer ft.-ig még adok rá, de többet nem, maga a kis szaros sem ér 10 000 ft.-t

A leírásod alapján ezt néztem. Olcsó, túl olcsó is talán, de ha ez tuti működni fog, akkor yeaah baby van.
Egy másik, amit néztem pedig ez. Kicsit komolyabbnak tűnik, de ha az előző is megfelel a célomra, akkor szeret és béke, veszem az occsó' kínait.

Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux Mint
- Napelem
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Escape from Tarkov
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann