Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Csak annyit jegyeznek meg, ha valaki nem hasznal CPU/GPU specifikus dolgokat, akkor a Debian Wheezy alapu cuccok hasonloan viselkednek az osszes platformon, amire van ilyen port. (Pl. csomo RasPi-s vackomat tudtam tesztelni az i5-os gepemen, es a Hawkboardon is ment, sot, van olyan, ami Beagle-on. Mondjuk a GPIO nem tartozik ezek koze. De pl. a webcam, OpenCV, pendrive-ra kepek mentese, az ment.) Szoval, ha kinezi az ember, mire akarja hasznalni, pontosan, akkor lehet platformot keresni.
En pl. media lejatszonak medialejatszot vennek, (amugy egy vacak Android sticket hasznalok most,) es nem szaroznek a RasPi installalasaval... de ez csak maganvelemeny, nem vagyok erzekeny a kep/hangminosegre, nem FullHD a TV-m, es meg egy passziv hangszoro szettem sincs a szamitogephez. Tudom amugy, hogy masoknak magasabbak az igenyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann