Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- VR topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Pendrive probléma
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
WS2801-est rendeltem, amit fentebb linkeltem képen. Nekem 50db a 40"-os Samuhoz elég volt, inkább azzal van a gond, hogy alul kissé közel tettem a széléhez, látszik, hogy a fény külön van, nem egybe. Viszont felül több a hely és homogénnek tűnik.
Igen 5V-ról megy, nekem pl egy 5V3A táp hajtja mindkettőt, a neten lévő rajz alapján kell összekötni.
Viszont egy 55"os tv-nél már nőne a távolság a ledek között, ami nálam ~5,5 cm.És ha rendelnél 50-et és ha kevés, rendelnél még egy 25-ös pakkot és a kettőt összeforrasztod?
Vagy ez nem járható út? (csak filózok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann