-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusarx
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy linuxos, de láttam hogy több NTFS driver létezik. Van amelyik csak olvasás , de van írás olvasás. Én most az ntfs-3g -t használom. De úgy vettem észre ez igencsak processzor igényes . Melyik lenne az ami kevésbé az de még is használható írásra olvasásra ??? Amúgy én raspbmc RC5-öt használok . Torrentre transmissiont. Csak akkor működik ha kilépek az XBMC-ből, de sajnos akkor sem tudok 800k-nál gyorsabban tölteni . Ha túl megy akkor összeomlik az egész
Ezért gondoltam hogy megpróbálom másik NTFS driverrel.
Lenne más is... Valaki használ raspbmc RC5 alatt Youtube plugint, mert nekem rohadtul nem működik . Valami plugin erroral kilép mikor már a keresés eredményét adná vissza ??? Valaki tud erről bármit is ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topik
- Újabb előzetest kapott a Twisted Metal TV sorozat második szezonja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest