- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-dino--
csendes tag
válasz
toth_janika #25706 üzenetére
"Bocs, hogy belevau, de nekem már lassan 1 éve van Rpi-m és Médiacenternek és egy kis torrent szervernek használom... Nem mondom, hogy teljesen kezdő vagyok linuxban, (bár azért nem igazán érek sok itteni kolléga lábnyomába sem) de nekem még nem sikerült egy értelmes duálboot-ot sem összehozni, nem hogy egy triplát... Inkább azt javaslom, hogy döntsd el, mi a fontosabb. Azt a rendszert rakd fel. Próbálkozz, ismerkedj a rendszerrel, parancsokkal, lehetséges hibákkal és utána lépj tovább. Én is ezt csinálom... 1 éve sz*pok mindennel, de csak így lehet tanulni
Lassan én is tovább lépek és az OSMC mellé felmegy egy RetroPie
"
Az alap szamitastechnikai dolgokkal nagyjabol tisztaba vagyok, alapjavaveve szeretek nagyon barkacsolni is, ezert ugygondoltam, hogy az egesz PIt beleepitem egy regi C64 hazba a billentyuzetet egy ilyennel oldom meg,
http://www.vesalia.de/e_keyrahv2.htm (ha kesz lesz, dobok fotokat, ha akarjatok) azaz mar meg is vannak az osszetevok, csak meg hianyzik egy HDMI kabel amivel kivezetem a C64hazbol.
Mindenkepp triplabootot szeretnek, a rertopien is futogatnak mar a jatekok, a kodin is ki tudom jelolni a penndriveot, honnan nyomja a mediat. Egy 32GB os microSD n vannak a redszerek, vettem lapos, kicsi 64GB pendriveot a filmeknek, meg a zeneknek. Ezert vettem meg tulkeppen a PItCsak raspian alatt nem jovok ra, hogy miert nem tudom a pendriveokat megnyitni. Nezegettem tobb magyar Raspberry forumot, nem sok elet van, itt meg lattam, hogy elegge segitokeszek az emberek meg porog is valamennyire a forum, azert gondoltam, hogy hatha. Itt videken, az istenhatamogott nem ismerek senkit, aki vindozon kivul foglalkozna barmi massal is.
Nem okozott nagy gondot a triplaboot, mivel jo leiras volt hozza, viszont a particio meretet meg majd atvarialom, ahogy en gondolom, hogy minek mennyit adjak, de valoban egyenlore csak ismerkedek, jagyzetelek, ha vegzek, ugy is ujratelepitem az egeszet majd. Ha valaki rajonne mi a problemam, az mar nagy elorelepes lenne nekem. Nem adom fel
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Horgász topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest