Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA app beállítások?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Formaster
üzenetére
Egyes szakértők szerint jobb a rendszernek (gyorsabb lesz), ha a lapozó fájlt az SSD-n hagyod.
Valamint ha RAMDisket használnék, akkor az csinálna egy img-t a rendszerről akkora méretben, ahogy én megadom, és mindig azt töltené be újra és újra indításonként a RAM-ba?
Pontosan így van. Rendszer alatt természetesen a RAMdisk-et értjük. A Windows host operációs rendszert nem menti le.
Ezen az elven akár egy komlett játékot is feltölthetek a RAM-ba, valamilyen RAMDisk progival?
A progival nem tudod feltölteni, neked kell oda telepíteni. Pl, ha X a RAMdisk meghajtó betűjele, akkor a játék telepítéskor X meghajtóra kell küldeni.
Ezt utána lemented a RAMdisk saját programjával image-be, amit majd következő bootoláskor betölt onnan.Nekem 18GB-os diskem volt, arra már minden játék ráfért (egyszerre egy).
Aztán volt pár lementett image-em: BF3, MW2, MW3, BlackOps, Diablo3Beta, stb.
Ha valamelyikkel játszani akartam, akkor kiválasztottam a mentett image-t és újraindítottam a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Antik TV internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- GTA VI
- NVIDIA app beállítások?
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs