Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Formaster
üzenetére
Egyes szakértők szerint jobb a rendszernek (gyorsabb lesz), ha a lapozó fájlt az SSD-n hagyod.
Valamint ha RAMDisket használnék, akkor az csinálna egy img-t a rendszerről akkora méretben, ahogy én megadom, és mindig azt töltené be újra és újra indításonként a RAM-ba?
Pontosan így van. Rendszer alatt természetesen a RAMdisk-et értjük. A Windows host operációs rendszert nem menti le.
Ezen az elven akár egy komlett játékot is feltölthetek a RAM-ba, valamilyen RAMDisk progival?
A progival nem tudod feltölteni, neked kell oda telepíteni. Pl, ha X a RAMdisk meghajtó betűjele, akkor a játék telepítéskor X meghajtóra kell küldeni.
Ezt utána lemented a RAMdisk saját programjával image-be, amit majd következő bootoláskor betölt onnan.Nekem 18GB-os diskem volt, arra már minden játék ráfért (egyszerre egy).
Aztán volt pár lementett image-em: BF3, MW2, MW3, BlackOps, Diablo3Beta, stb.
Ha valamelyikkel játszani akartam, akkor kiválasztottam a mentett image-t és újraindítottam a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest