Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Formaster
üzenetére
Egyes szakértők szerint jobb a rendszernek (gyorsabb lesz), ha a lapozó fájlt az SSD-n hagyod.
Valamint ha RAMDisket használnék, akkor az csinálna egy img-t a rendszerről akkora méretben, ahogy én megadom, és mindig azt töltené be újra és újra indításonként a RAM-ba?
Pontosan így van. Rendszer alatt természetesen a RAMdisk-et értjük. A Windows host operációs rendszert nem menti le.
Ezen az elven akár egy komlett játékot is feltölthetek a RAM-ba, valamilyen RAMDisk progival?
A progival nem tudod feltölteni, neked kell oda telepíteni. Pl, ha X a RAMdisk meghajtó betűjele, akkor a játék telepítéskor X meghajtóra kell küldeni.
Ezt utána lemented a RAMdisk saját programjával image-be, amit majd következő bootoláskor betölt onnan.Nekem 18GB-os diskem volt, arra már minden játék ráfért (egyszerre egy).
Aztán volt pár lementett image-em: BF3, MW2, MW3, BlackOps, Diablo3Beta, stb.
Ha valamelyikkel játszani akartam, akkor kiválasztottam a mentett image-t és újraindítottam a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest