Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
na, hali, remélem nem túl későn szálok be, de majd végig olvasom...
a story: évekkel ezelőtt olvastam még a RAMdiskről, hogy a 32bit-es Win XP Prom, ami sulinetes volt, miért nem használja ki a 4GB ramomat, és hogy erre is jó a RAMDISK....
összegyűlt a pénz az évek alatt, most 8GB ramom van, és RAMDISK-elni akarok, akartam....
jelen helyzet: DR.DATARAM RAMDISK-jét használom, mert az ingyenes. Azon csak FAT32-öt használok, mert az javalt. Amúgy nekem a TEMP, stb. és PAGEFILE is a RAMDISK-re van oda téve, mert Prefetch és Superprefetch az nem a HDD-ről hívja be a progikat az előtöltés során, hanem a Pagefile-ból, nem ?
Az tutti, ha RAR-t tömörítek, NETezek, iszonyat gyors, hála a RAMDISK-en végzett műveletnek, de a Windowst, és játékokat nem érzem gyorsabbnak.
őőő, mit is akaratam
, JAH ! köszi, a FLASH SSD topicban találtam meg Radiátor a linket, és én is egy darabig RAMDISK tag leszek 
amíg nem lesz annyi pénzem, és nem fejlesztenek a mSATA gyorsítótáron annyit, hogy a RAMDISK feleslegessé váljon.üdv

-
Formaster
addikt
Kezdek felvilágosulni

Pl, ha X a RAMdisk meghajtó betűjele... ha lesz egy meghajtó betűjelem, akkor oda tudok mappákat is másolni? Van olyan játékom amit csak át kell húzni program filesból.
Egyes szakértők szerint jobb a rendszernek (gyorsabb lesz), csak félek, hogy a sok kis fájltól hamarabb megy tönkre és van 12 giga ramom
Inkább azt használnám, de mennyi a minimum amit érdemes megadni? Talán azt rátenném az SSD-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, JAH ! köszi, a FLASH SSD topicban találtam meg Radiátor a linket, és én is egy darabig RAMDISK tag leszek