Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBX
aktív tag
Otthon kipróbáltam, hogy mennyivel gyorsabb az XP sp2 ha a swap-ot letiltom.
Van 1 gb mem a gépben (xp2600,fsb166) és a rendszer egy picitt lett gyorsabb, csak annyival hogy nem swappol feleslegesen a hdd-re. Eddig ha engedélyezve volt a swap akkor FÜGGETLENÜL a szabad mem méretétől mindig minden swappolt, természetesen teljesesn feleslegesen.
Használtam egyfajta ramdisk-et, ramból adtam 300 MB-ot swapnak.
Nos, érdekes de ilyenkor nekem ha swappolni akart MINDIG 100%-osra leterhelte a procit. Tehát nem tudom mi a rosszabb: egy folyamat(ramdisc) megeszi az egész procit amikor az másnak is kellene, vagy hogy a hdd-re swappolok de akkor a proci-t csak azok eszik akiknek télleg kell.
Swap nélkül nehéz az élet ,mert ha játszani akarsz akkor azok könyörögnek a swappért.
Pl Vampire Bloodlines, úgy kihalt mint a pinty. Megnéztem és MEGETTE az egész 1 gb-os ramomat. Ezt a hatékonyságot. Persze swappal, ÖSSZESEN nem fogyasztott 600MB-nál többet (tehát használt mem+swap nem volt nagyobb 600-nál).
Érdekes dolog a swap.
Ha gyors swapfile-t akarsz akkor marad a régi trükk. Állítsd a swapfilet egy másik merevlemezreami nem egy kábelen van a rendszervinyóval (persze ez csak PATA esetén igaz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest