Hirdetés
- iPad topik
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Apple MacBook
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
Aktív témák
-
bazs
aktív tag
Olyasmi rémlik mintha a mi kedves intelünk, megpróbáta volna a tunningot letiltani.
Asszem akkoriban festegettük a proci egyik lábát, lehet, hogy ez a gond
Azóta biztos van szoftveres megoldás is, sok sikert -
wassermann
addikt
Szerintem itt az a pont, amikor meg kell próbálnod valamilyen szoftverrel állitani az órajelgenerátor PLL IC-jét. Keress a neten: Motherboard Monitor, CPUFSB, Speedfan. Az utolsó még inyenes is!
-
törölt tag
Megneztem mindent a lappal kapcsolatban, amit talaltam, de a problemadra nem lattam semmit. Az Apollo Pro133-as chipset tenyleg tud 66/100/133MHz-et, de a jumperek kozott nincs olyan, amivel az FSB+33 -at be lehetne allitani. En is lattam es hasznaltam mar tobb lapot is, ami tudta ezt BIOS-bol. A lapod gyari leirasaban nem volt semmi a BIOS menupontokrol (legalabbis abban a leirasban, amit a netrol le tudtam tolteni), igy nem tudom, hogy kell-e mennie annak a funkcionak. Kene, foleg, ha a -33 -at megcsinaltak. Esetleg meg meg kene nezni ott, ahonnan a legujabbat letoltotted, hogy ennek mik a tulajdonsagai, esetleg a regiek kozul nem tudja-e valamelyik. Sajnos csak ennyi.
Hali,
&rew -
Sotho
őstag
Szasztok.
A helyzet az ,hogy van egy acorp 6via85p lapom, vt82c693a lapkakészlettel és szeretném a ramot 100Mhz en járatni a jelenlegi 66 helyett, de a biosban csak csökkenteni lehet a ramfrekit 33Mhz -el ,növelni nem.
Az alaplap amúgy támogatja a 133-as fsb-t is. Egy 533 cerkával használom(66Mhz-es), a legújabb (E) bios van rajta,
van wpcreditem meg -setem csak gőzöm nincs, hogy miként működnek és hogy használhatóak e erre a célra.
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest