Hirdetés
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
A gond ott lehet, hogy a Siege (vagy egy modulja) a memóriában keres okosságokat, de ezt a legtöbb vírusirtó - érthető okokból - nemigazán tolerálja. Sajnos a csalások ellen másképp nem megy.
-
Semin
őstag
Nekem jelenleg az a bajom a mappokkal, hogy a "sok kicsi szoba + 1000 lépcső" felé tendálnak a pálya módosítások/kialakítások. Nehezebb megismerni a pályákat, ellenben rohadt könnyű elbújni/hátba támadni rajtuk.
Más : Hétvégén én is nyomtam és azt kell mondjam az új támadó nagyon erős.
Hihetetlen mennyi intelt ki tudtam osztani. (amíg cd-n van a holo addig drone).
pl: 2 srácot öltem egyszerre,mert rossz oldalra ugrottak ki - az ablakon- a hologramm miatt. Hamar anyáztak -
Semin
őstag
"Már ne haragudj de szintre minden válaszodban engem igazolsz."
Csak megpróbálom megfejteni, hogy miért gondolhatod úgy, ahogy. (ezek szerint nem is rosszul)Akkor csak haladtunk:
Tehát a megfelelő kérdés, miért bannolják Jackalt Silver/Gold ligákban sokszor amikor
nem is tudnak vele játszani.Összegezve: MIért is választják Jackalt? .. mert tartanak a roamertől/lesből támadóktól.
Ahogy Kemcsó fórumtárs már kifejtette, hogy nincs hasonló roamer-counter. Ha ki akarod szúrni a bujkáló/lesből támadó védőt, - esetleg tudni akarod van e az emeleten valaki - Jackal az embered. A másik oldalról nézve aki ezt titokban akarja tartani ...bannolja.Ez okozhatja a kimagasló Bann ratet. (ez még mindig nem vélemény ez tény)
-
Semin
őstag
"Az meg hagy ne legyen már mérvadó, hogy mert sokan kiszavazzák, akkor biztos úgy van. Hát ennyi ember nem tévedhet? ...Ja de. Bocs."
Értem....tehát akkor mondjuk 100 vagy 1000 ember tapasztalata nem releváns a TE tapasztalatoddal szemben. Mindenki téved mert TE mást tapasztaltál.
Elnézést, mert sarkítok, de így remélem már te is érzed hol a probléma az okfejtéseddelCsak azt tudom elképzelni, hogy abban a ligában (tippre - a Jackal használat alapján - silver vége gold eleje )ahol játszol, még nem képesek használni ezt az OP-ot.
Mondjuk Plat 2 / Dia szinten már nincs olyan ember aki csak úgy betrackel , és ha erre az a reakció amit írtál :
"bemért kicsit odébmentem megvártam míg lejár aztán minden ment szépen tovább."
...ha így reagálsz halott vagy. -
Semin
őstag
Mi a miértet próbáljuk megmagyarázni, esetleg kitalálni mi állhat a döntés mögött.
Hogy szerinted lenne jobb Bann célpon is na az vélemény. Elmondtuk többen is mi lehet az ok, arról nem kell vitáni veszélyes -e, mert perma bannolják, tehát a statisztika ezt a kérdést már megválaszolta.Az én véleményem még mindig az, hogy szituációfüggően - terv/pálya - érdemes bannolni.
Persze ennek csak 3-as party vagy fölötte lehet eredményesen érvényt szerezni. -
Semin
őstag
Thatcher - Bandit (időzítés)
Monti/Blitz - Oryx
Kali - Kaid (egy szintel feljebb vagy lejjebb)
Dokaebi - Mute
Maveric - nah az necces, talán ha mögé kerülsz (hatch).Ha falat vág, akkor estleg ballistic shield elé. Sokszor azomban ő maga hal meg, mert bénán vág. és észreveszik.Nyilván csak a spec képességeket lehet counterelni.
Nomádnak mióta hallani a trappjeit annyira nem gáz, grindlockon meg legtöbbszöt átfutok (ha van hangtompító) leszedek 2-t és úgy futok át a mradékon.Nomádnál sokszor annyira el van foglalva a töltet pozícionálással, hogy 3x lelövöm mire visszavált. Ha "világít a lézer" rárusholsz és halott. (persze szituációfüggő.
Nekem többet ér az infó mint a képesség.. PL Valky
-
Semin
őstag
Értem a logikád, azokat az operátorokat kell bannolni amik egyszerűek ezáltal könnyen kihasználhatóak. Viszont ezeknél az opoknál a counter is egyszerű (így van balanszolva).
De hát ez is egy jó alap lehet.Én általában pályához próbálok operátort bannoltatni, már ha sikerül
-
Semin
őstag
Jackal elég bonyolult karakter, de az alap funkciója a roaming counter. Amelyik csapat Roamol bannolni fogja. És mivel ez népszerű sport, perma bannt kap.
Late game-ben pedig egyszerűen azonosítható vele az utolsó 2 ember. (itt kell a tracking)Persze ha valaki trackel már az első percben a semmire, és nem érti a karakter lényegét (lábnyom olvasás, kommunikáció) akkor veszélytelen.
-
Semin
őstag
A Deluxe Edition az első ami ajánlott, onnan pénztárca függő.(8 OP 0,9 EUR-ért nem kérdés)
A többi egyre több extrát tartalmaz.Ha Year 5 SeasonPass-ban gondolkozol akkor min. gold, hogy a halmozott bonus is meglegyen. (ez lehet a legjobb kombó, mert a maradék Op nyitható ingame-ből is)
-
Semin
őstag
Valami pontosabbat lehet tudni a visszajátszásokról? valaki látta már működésben a rendszert? Remélem csinálnak bele cheater reportot is, mert igény az lenne rá
-
Semin
őstag
Elég kicsi a valószínűsége, hogy bundle-ben meg fogjuk kapni. Nagyon sok ember csak Black Ice skinek miatt vesz Alpha Pakkokat (jelenleg csak innen nyitható) , sok pénz van ebben... csodálkoznék ha hirtelen hozzáférhető lenne a móka. (bár nagyon támogatnám
)
@(#9682).LnB:
"Iana kuka (sztem)"
Én sem sok fantáziát láttam benne, de ha jobban belegondolunk:
Innentől nem kérdés ki lép először a bizonytalan szobába. Kockázat nélül kibújhat a nyuszi a bokorból, még ha ő nem is látja honnan érkezett a lövés, a csapattárs már tudni fogja.@(#9719) Rans:
Én szívesen játszom veled, úgy látom egyszerre vagyunk éjszakás műszakban
Priviben küldök gametag-et. -
Semin
őstag
Egy dolog eddig elkerülte a figyelmem:
"Jön majd egy újdonság, a fa reinforce-ok kiütésekor teljesen máshogy fog törni a fa."
Aham na itt nem a graphics változás a lényeg, hanem hogy nem kliens oldali lesz végre a dolog. Eddig simán előfordult, hogy nálad ott volt egy darab,semmit nem láttál, az ellenfél meg premier plan kilőtte a fejed. (mivel nála kiesett) Na ez megszűnik. Újabb piros pont. -
Semin
őstag
Kellenek a változások időként, amik megkavarják a metát, ezáltal rotálják a main operátorokat. Ha ezt nem csinálnák, ellaposodna a játék.
Az eventek jópofák, de nem kötelező csinálni.
A változásokról viszont csak pozitívan tudok nyilatkozni.Más:
" Kapkan csapdanak nem sok ertelme lesz igy."
Eddig is bemondták egy valamire való csapatban, max egy kis könnyítés"De amikor meg csinalnak egy baszo operatort akkor a ra kovetkezo hetekben nem gyozik majd nerfelni."
Sajnos a Season Passt is el kell valamivel adni. -
Semin
őstag
"Azt szeretném kérdezni, hogy ha van Year Pass-om, akkor a Battle Pass-okért kell fizetni külön?"
Nekem jelenleg aktív S4 year passom van, de meg kellett vennem a Battle Passt külön.Viszont az ára nem vész, mert egyrész kedvezményed van, másrészt kvázi visszanyered a pontjaid.(asszem az egész kb 250-be fájt)
más:
En a replay-t nagyon várom, ez volt ami számomra hiányzott. Iszonyat sokat lehet taulni, és remélem (ala CS) lesz chater report is.
-
Semin
őstag
válasz
xyvalaki #9153 üzenetére
A V-syncet szerintem hanyagolni kell amennyire csak lehet, mert az input lag borzasztó lesz tőle.
Még ha monitorod nem is tudja megjeleníteni a Framet, (pl : 75 Hz és 150 FPS-el fut a game) érezhetően javul a reszponzivitás ha nem korlátozod le v-syncel. Persze sajna a képtörés csak adaptív syncel szüntethető meg. Valamit valamiért. -
-
Semin
őstag
100 pontért 20% kedvezmény az UplayStore-ban és már csak 7k.
Skinekre bármennyit el lehet költeni, ez egyéni preferencia.
Érdekes az új szezon, de hát majd meglátjuk.Az egy hét csak azért rossz, mert nehezebb kipuhatolni mi a gyengéje az újdonságoknak.
Én bizalmat szavaztam erre a Season-ra -
-
Semin
őstag
válasz
Ferdzsoo #6726 üzenetére
Szerintem meg lehet csinálni 2-en is, de ismerni kell a mechanikát
PL: A dokis pályán (a vége előtt) addig özönlenek amíg a lépcső tetején ki nem viszed a delikvenst a rácsos folyosóra. Egyszerűen végig kell futni a komplett partyval, és máris sokkal egyszerűbb. (Pand. sztem soha nem fogynak el.)
Ezen a héten is van 2 Pan majd kiteszteljük .)
-
Semin
őstag
Akkor Konzolon sokkal nehezebb mint PC-n.. itt a normál szánalmas, A Pandemic talán egy kis kihívás.
(de ott is max az első alkalommal, mert azonnal ki lehet ismerni)Csapat:
Doc-Smoke-Buck
Doc-Smoke-Lord (PAN)
Smoke-Glaz-KapkanMinden működött
A Pandemicet nem számolja normálnak, így normált kell nyomni a challege-hez.
Azt hittem az agyamat is elunom az 5. körben.A Random szerintem is hülyeség, mert addig skippelgeted amíg csak akarod, 3 verziónál nem sokáig tart.
-
Semin
őstag
válasz
holozis_HUN #5200 üzenetére
Mivel mérted/tesztelted az input laggot?
Előre is Köszi!
-
Semin
őstag
válasz
Coccolino_O #5003 üzenetére
Hamarabb megszokod mint gondolod...
Persze az embernek kell egy kis idő, de rövid sorozatokat egész pontosan kis recoil mellett lehet kiosztani.
Én kb 250 óránál tartok és csak ajánlani tudom a játékot, de fontos hogy legyen csapat. -
Semin
őstag
válasz
Lendova #4956 üzenetére
Minden csak hozzá állás kérdése.
Az megvan mikor a 30.mp-ben tudod hogy hujuj ezek nagyon pron tolják, szinte egyszerre mozognak és baj van
Nah egy ilyen csapat (egyértelműen smurf) játszotta el, hogy egyetlen kamerát sem lőttek ki, hogy lekövethessük 1-2 taktikot.
Persze nyertek, de mindenki jól szórakozott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest