- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
-
Beni97
őstag
válasz
NandorHUN #6525 üzenetére
Hát nem igazán. Inkább úgy mondanám, hogy az miatt is.
Mikor még csgo-ztam, kb 1-1,5 éve, akkor úgy tudtam hogy mindent érdemes lehúzni minimumra az árnyék kivételével, hogy a fények, tükröződések, a kidolgozott textúrába beolvad az ember stb ne zavarjanak és lásd is az ellent. Onnan hoztam ezt át ebbe a játékba is. -
-
Rony949
őstag
válasz
NandorHUN #5931 üzenetére
Jajj, te kis naiv! Azt gondolod hogy a játékosok 0,1%-a csal csak, pedig igazából a 10%-a kb. Ez aranyos!
De hogy kapj egy egyenes választ is, igen. Ilyen sokan csalnak, mert nekik erre áll fel.
PUBG-ben is hasonló a helyzet. Múlt hónapban 100 ezer embert bannoltak csalásért.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
NandorHUN #5910 üzenetére
Ugyanolyan vinyóm van, mint neked, plusz fent van a hd pack is. Sosem kellett még rám várni. Ott más probléma áll fent. Mielőtt újrarhúztam a win10-et, ssd-en volt a játék, mondanom sem kell, semmilyen különbséget nem tudok felfedezni. Papíron gyorsabbnak kellene lennie, a valóságban egyáltalán nem biztos.
-
kikikirly
senior tag
válasz
Csak Terrorist Huntba tolom.Nemrég kipróbáltam csapatba Realisticen,10 secel töltöttem tovább,de volt hogy nem rám vártunk(gondolom más is játszik HDD-ről és még a konfigja is gyengébb volt.)Nem szóltak érte.
Most már csak Lone Wolf-be tolom, csapatba mindenki mint az őrült megy a Fragre, mint az 5 évesek, engem feszélyez a dolog,szóval maradok magányos farkas. Killing Floor 2,Ghost Recon Wildlandsal ugyanígy jártam.
Barátokkal biztos jobb lenne a helyzet,sajna nincs sok barátom,és ők megmaradtak a Facebookos játékoknál.,,elég hihetetlen, hogy mennyien nem képesek megvárni azt a 15 másodpercet, amennyivel tovább tölt a játék HDD-ről."
Toxic manak sajnos mindenhol előfordulnak.Ők erre születtek. -
válasz
Volt már hogy 1 percet vártunk valakire mire betöltött neki, azért az elég idegtépő volt. Amúgy most először kellett átraknom hdd-re ssd-ről, mert ott már nem fért el, és érdekes módon nem nekem tölt be legutoljára, pedig régen is volt 1-2x hdd-n (ugyan ezen a hhd-n) és akkor sokkal lassabban töltött be, csodálkoztam is hogy most milyen gyorsan betölt hdd-ről is. Szóval nem tudom nálad miért tölt sokáig.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
NandorHUN #5905 üzenetére
Az előbb írtam, hogy nem látni, hanem érezni kell a különbséget, azt is leírtam miért. Gondolom akik tanácsolták, hogy kapcsold be, rengeteg multi fpssel játszanak, játszottak. 120 fps fölött a tearinget sem látod, hacsak nem azt figyeled a játék helyett.
FreeSynckel alig kisebb az input lag, mint a sima Vsynckel, cserébe 60 helyett 120-ra korlátoz, ha jól tudom. Semmivel nem vagy előrébb.és kártya se sül meg
Mert a videokártyákat úgy tervezik, hogy 100%-os terhelésen megsüljenek, főleg egy MSI Gaming X-et.Leírom még egyszer, játssz egy hónapig 120+ fpssel, aztán próbáld ki csak 60+szal, aztán meglátod, hogy érzed-e a különbséget. Vagy csinálj, amit akarsz. Játssz 60 fpssel egy 1080-nal.
-
kikikirly
senior tag
válasz
NandorHUN #5901 üzenetére
Én is 4K textúra pakkal játszom.Mindig is evvel játszottam.Attól hogy élesebb néhány textúra nem hiszem nehezebben veszed észre ellenfeleket.Mindjárt futtatok neked egy Benchet High és Ulta textúrával ,én úgy tudom 4k Textúrap pakk 6gb Vram-ot igényel, és vagy 60+ gigát a merevlemezen,cserébe FPS-t nem veszi le.
-
kikikirly
senior tag
válasz
NandorHUN #5898 üzenetére
27 colos 1440p monitorod van.Nekem 27 col FullHD. Jó-jó, ezen már alaccsony a pixelsűrűség(PPI),de a nagy kijelző sokkal többet ad játékélménybe.27 colon 1440-vel akár offolhatod is az élsimítást(elég magas a PPI-d). FXAA és társai csak homályosítanak, ha ez zavar, marad a TXAA/2xMSAA.1080-al minden csutkára rakva is meglesz a min 60 képkocka.
Magam részéről jó ideje nincs gondom élsimítással, textúrák egyre magasabb felbontásúak, szóval homályosít nem homályosít, Ultra settingsen alap FXAA és 8xMSAA normál játék közbe nem látok különbséget(ha nagyítóval kell nézni rég nincs értelme).Egyedül SSAA élsimításnál látok különbséget,de az igazi Brute force megoldás.Cserébe látványosan élesebb képet eredményez.Játékok 1% ha bekerül, Siege-be sincs SAA.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
NandorHUN #5901 üzenetére
Nem is látni kell a különbséget, hanem érezni. Játssz egy hónapig 120+ fpssel, aztán próbáld ki csak 60+szal. Nekem is 60 Hz-es monitorom van, mégis ég és föld a különbség még egy ilyen monitorral is 60 és 120 fps között. Sőt, 80 és 100 között is érezni a különbséget.
Az emberek nagyon nagy része sajnos csak addig jut el, hogy ha 60 Hz-es a monitor, akkor elég a 60 fps, többet úgysem képes megjeleníteni. Pedig nem, nagyon nem. Nagyon nem mindegy, hogy másodpercenként 60 vagy 80, 100, 120, stb. képkockányi mozgást "fogad" tőled az egér. Ráadásul az sem garantált, hogy a monitor másodpercenkénti 60 Hz-ével egy időben, tehát fix 16,66 ms-onként küldi ki a képet a videokártya, vagyis a magasabb fpssel az input lagot is csökkented.De ez csak az én meglátásom, úgy játszol, ahogy akarsz. Ha neked elég a 60+, akkor játssz úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- EAFC 25
- Star Wars rajongók
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- PlayStation 3
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest