Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssgk

aktív tag

válasz aerosmith #8939 üzenetére

"A főképernyőn a csaj elővesz egy sima villáskulcsot a ládából és úgy tekergeti mintha ilyen állítható szélességű villáskulcs lenne."
    :DDD :DDD ezen meghaltam, Csak a csaj' jelzőt egy állatra cserélném le.

(#8943) Kvg
    A season pass március 4 elött érte meg annak aki a lava skin miatt ki adna annyit (meg persze az op k ingyen vannak renown mehet skinre stb...) de mos skin nélkül én nem venném meg, ha meg van is renown az opk ra kizárt. (Ha mégis meg akarod venni én várnék egy event re vagy hasonlóra mert akkor álltalában adnak valamit még pl outbreak packok legutóbb)

(#8946) Swinegod:
    A playback mindig is trash volt és gyanítom hogy az is marad xD

Na és végül az én tapasztalataim a seasonról:
    Az új opk elég jók lettek, nem is túl erősek de nem is használhatatlanok, esetleg gridlock kinézetén lehetne javítani mert noscop al se lehet mellélőni xDD
    Negatívum: Nem tudom miért de egyre jobban el lesz cseszve a lean :( ez már már röhej.
    Pozitívumok: Az outback map elég jó lett bár túl sok a spawnpeek lehetősége, picit védőorientált roamerek paradicsoma (bár gyanítom direkt gridlock miatt...)

Hétvégén menem pár rankedet, ilyen szinten eszetlen elhamarkodott randomokkal még nem játszottam, meg is lett az eredménye silver 2 be dobott :C onnan szerencsére már nem unranked dia-copper mixeket kaptam hanem egységesen ügyetleneket gold 1 ig egy löketből sikerült elmenni.

Új hozzászólás Aktív témák