Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Köszönöm a Tutorialt, bár egyet kettőt megnéztem előtte is, de talán ez segített hozzá a megoldáshoz.
Az amperes dolgot már tudtam, de azt nem, hogy a gázkart meg kell mocorgatni egy párszor és rögtön felveszi az áramot. Érdekes egy mozdony ez, de talán ezért jó vele játszani. Amíg nem ismertem azt mondtam
ez nem lesz használva, most meg ez megy folyamatosan a kisfiam legnagyobb örömére is. Egyet nem tudunk még ezzel a mozdonnyal kapcsolatban. Mégpedig az a sárga felkiáltójel időnként aktiválódik. Éberségi kapcsolónak gondoltam, de biztos nem az, mert egy idő után nem kiabál, csak főleg indulás után.. Ha nem gond jelentkeznénk még jó néhány kérdéssel a továbbiakban, mert ez a játék az összes többit maga mögé tolja nálunk. Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák

- Svájci jellegű bicska eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest