Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dani_kp

addikt

válasz Dyingsoul #644 üzenetére

Tudom hogy válaszoltak, de azért leírom én is a tapasztalatom....

Engem egyáltalán nem zavart h 90°-ba nyílt, az ajtónak olyan jó a kialakítása hogy ha van bent mobilrack-ed akkor simán be lehet csukni. Ezt azért tartottam érdemesnek leírni, mert havernak egy ilyen házva van és amni az ajtóva van építve lcd kijelző attól nem lehet becsukni az ajtót ha van benne rack.

Ventikről. Nos 3 db venti jár hozzá, 2 db 120 mm-es és egy 80 mm-es, egy 120-as ami elől van és az oldalsó 80-as venti kék ledes, szép, erős fényük van. gyárilag az első 120.as befele tolja a levegőt az oldalsó 80-as szintén befele húzza és a hátsó 120.as meg viszi ki elég nagy teljesítménnyel, mivel hátul úgynevezett méhsejt kialakítású vagyis sok és jó nagy lyukakon távozik a levegő ezáltal szinte nincs is hangja a levegőnek mikor kavarja ki hátra. Mivel mind a 3 ventit 5V-os (4 pines) csatlakozóra kell kötni ezért szinte nincs is hangja. Én nagyon megvoltam vele elégedve. Még annyit hogy előre 120-as illetve 80-as ventit is fel lehet tenni.

Kb. ennyi. További kérdésed lenne akkor várom ide a topicba és remélhetőleg tudok rá válaszolni.

mod: nekem nem horpadt be a házam sehol! ami inkább zavaró volt az az hogy nagyon gyüjötte az új lenyomatokat és a maszatokat :DDD , de ezt egy enyhén vizes ronggyal lehet orvosolni :)) .

Új hozzászólás Aktív témák