Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontibee
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy Asus P8Z68-V Gen3 alaplapom van, a rendszerem (Win 7 64 bit) egy SSD-ről indul. Vettem két merevlemezt (a meglévő 3 mellé) és ezeket RAID 1-ben szeretném üzemeltetni. A RAID tömböt meg tudtam csinálni, de amikor a BIOS-ban átállítottam a SATA módot AHCI-ről RAID-re, a rendszer nem indul és az alábbi üzenetet adja: "disk read error occurred". Olvastam az alaplapom fórumán (nem tudom, nekem is jó-e??!!), hogy az alábbi beállításokat végezzem el.
Ha itt kell változtatnom, akkor melyik fájlt?Valamelyiknél az érték mezőt 0-ra kell állítani, de melyiknél? Bocs, ha nagyon egyértelmű a válasz arra, amit kérdezek, de nem akarok rossz értéket átállítani!
Vagy ha más a megoldás a problémámra, és megírjátok, mit kell tennem, akkor is nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Az alaplapommal kapcsolatos fórumra is megírtam a kérdésem, de mivel az nagyon inaktív, remélem itt kapok választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest