Hirdetés
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energy4ever
üzenetére
Csakhogy tisztába legyünk a dolgokkal mert én sem értettem.
Tükrözve Raid1 rendszermeghajtót tudsz csinálni. Lemezkezelőben tükör hozzáadása. Ez ok, ez esetben mindkét SSD tartalma ugyan az lesz, olvasási sebesség gyorsul, írási kb ugyan az vagy kicsivel kevesebb. Tárhely pedig az egyik ssd mérete lesz.
Csíkozva ami raid0 azt működő rendszer alatt nem tudsz, raid vezérlők tudják (nekem a davicontrolos félszoftveres felkínálja raid0-ra a másolást a biosából) Ennél kb 2x olvasás és írás lesz az eredmény, tárhely összeadódik.
Hozzáteszem a raid0-nak csak akkor van értelme ha ki is tudod használni, mert nagyon szépen mutat 800-900mb/s olvasás de gyakorlati haszna ritkán van. Én csináltam ssd-vel raid0-át, és semmivel nem éreztem hogy gyorsabb lenne (átlalános használat és játékos során sem. Ha viszont van olyan munkád amihez kellhet (pl: videófileok tömörítése) vagy van más tárolód ami felé tudnál ekkora sávszéllel másolni akkor van értelme. Raid1-nek meg ugye hardverhiba ellen van értelme, de az se csodaszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest