Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Hali Skacok!
Segítsen valaki, legalábbis remélem van itt valaki akinek van valamilyen ötlete.
Történet a következő:
Adott egy ASUS P5LD2 Deluxe alaplap, rajta ICH7 bios, SATAII vezérlővel. Rákötöttem két tök egyforma SEAGATE 200 GB-os SATAII-es winyót. Megcsináltam a RAID0 tömböt, rendszer felment, szépen üzemelt, használtam már egy hete, de ma egy játék telepítése közben a gép ujraindult, és mint kiderült az egyik winyó önállósította magát, és kiszállt a RAID tömbből.
A raid bios szerint az egyik winyó tag, a másik nem tag, és a raid tömb failed. A winyó egyébként működik, mert a bios felismeri. Hogyan, vagy mivel lehetne a RAID0 tömbbe visszatuszkolni a rakoncátlankodót? A biosban nincs olyan menüpont, hogy rebuild raid
Valami ötlet, vagy progi esetleg?
Sürgős lenne, mert itt állok rendszer nélkül (most egy másik gépről írok), és nem akarom piszkálni a tömböt, nehogy elszálljon róla minden.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest