Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Kiindulva abból, hogy egy régi rendszer is elindulhat akár 10 másodperc alatt, szerintem abszolút nem. Én a Fastboot-on kívül nem tudok olyan opcióról a BIOS-ban, ami ezt a folyamatot befolyásolhatná. Szerintem valami a Windows-ban (már), ami lassítja. Nem gyárilag, hanem "beállításként". Ha van rá lehetőséged, telepítsd fel single SSD-re és nézd meg úgy is. Akkor egyértelműen kiderül, hogy milyen gyors. A BIOS-t egyébként nem kell ahhoz külön konfigurálni, hogy ez normálisan működjön. És ebben a tekintetben a RAID sem más. Viszont ezt bármilyen gyakorlati tapasztalat nélkül írom. Azt tudom, hogy az írási és olvasási műveletek (elméletileg) megduplázónak RAID0-nál (két adattárolónál persze), de azt nem tudom, hogy ez a boot folyamatra milyen hatással van.
Új hozzászólás Aktív témák
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest