Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Helló,
Alaplapi RAID megooldást használok, az AMD-nek a RaidExpert2 szolgáltatását. 2 HDD volt RAID1-ben, mert azt olvastam, hogy RAID1 esetén ha az egyik HDD elszáll, akkor a másikon még ott lesznek az adatok.
Most kaptam rá egy Array Failed hibaüzenetet, megnéztem a BIOS-ba belépve, és a státuszra is azt íjra ott (a Windowson elérhehtő szoftveres felületen is), hogy FAILED.
Ellenben, amikor kiveszem mind a két meghajtót, az egyiket nem tudja külön betölteni a HDD-n meghajtón keresztül, gondolom ez a hibás, a másikat igen, ellenben formázni akarja a Windows és a Linux is.
Az lenne a kérdésem, hogy hozzá lehet férni az adatokhoz ami a HDD-n van,, formázás nélkül?
Ahogy utána olvastam anno a RAID1-nek ez lenne a lényege, hogy az egyik tönkre megy, akkor a másikon elérhető marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest