Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
HUfantom
üzenetére
A hw-RAID nem dobott (szerintem) semmit. A gépen lévő Windows a szokásos heti frissítése után újrainduláskor megtalálta a hónapok óta vele együtt élő 1TB-os HDD-n az arra fél évvel korábban másik gépen rajta hagyott Windows és emiatt megbolondult-összeomlott.
A64x600GB-os SATA-s RAID 0-ig nem is jutott el(korábban hiba nélkül használta a W), amiből a W csak egy 1,8TB-os HDD-t látott korábban is.
A hw-es RAID cache-ét (rutinosnak álcázva magam
) a RAID létrhozása előtt már kikapcsoltam, ezért ez nem is okozhatott gondot(elméletileg!).Ezt a "RAID dob hibát a szervernek" infót hol tudom megnézni(amikor 1-2 napon belül szerver-közelben leszek)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) a RAID létrhozása előtt már kikapcsoltam, ezért ez nem is okozhatott gondot(elméletileg!).