Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Üdv!
Azt tervezem, hogy megválok a felhőszolgáltatásoktól és otthon egy saját szerveren tároljam az adataimat 2db háttértáron raid 1-el. Viszont kéne külön egy backup is, amikről nem sokat tudok, mert még sosem használtam így.Azt olvastam a legjobb ha fizikailag egy másik helyen tárolom a backup-ot, hogy ha pl leégne az épület akkor az adat ne vesszen el a backup-pal együtt. Átlag usernek ez túlzás lenne? De mégis ha fontos adat lenne rajta jobb a biztonság. Mivel nem tudom más helyen tárolni a backupot kéne egy alternatív megoldás erre, de mi? Garázsban ami fűtetlen? A nagy hideg nem árt a háttértárnak akkor sem ha nem üzemel és csak hosszabb időközönként kapcsolom be a backuphoz? Akkor is fűtött helységben, megvárva amég átveszi a szobahőmérsékletet.
A háttértárakat titkosítanám, amit még szintén nem használtam. Egy titkosított merevlemezre érkező új adat szintén titkosított lesz, amint ráíródik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest