- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- UHD filmek lejátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Üdv!
Azt tervezem, hogy megválok a felhőszolgáltatásoktól és otthon egy saját szerveren tároljam az adataimat 2db háttértáron raid 1-el. Viszont kéne külön egy backup is, amikről nem sokat tudok, mert még sosem használtam így.Azt olvastam a legjobb ha fizikailag egy másik helyen tárolom a backup-ot, hogy ha pl leégne az épület akkor az adat ne vesszen el a backup-pal együtt. Átlag usernek ez túlzás lenne? De mégis ha fontos adat lenne rajta jobb a biztonság. Mivel nem tudom más helyen tárolni a backupot kéne egy alternatív megoldás erre, de mi? Garázsban ami fűtetlen? A nagy hideg nem árt a háttértárnak akkor sem ha nem üzemel és csak hosszabb időközönként kapcsolom be a backuphoz? Akkor is fűtött helységben, megvárva amég átveszi a szobahőmérsékletet.
A háttértárakat titkosítanám, amit még szintén nem használtam. Egy titkosított merevlemezre érkező új adat szintén titkosított lesz, amint ráíródik?
Új hozzászólás Aktív témák
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Apple iPad mini 6 A15 (2021) 64GB karcmentes - 100%-os akku
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest