Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
A táp és a kábel csere megvolt már. Ez a "régi" gépemből került át. A samsung egyszer meghalt a win10-el együtt, majd megint életre kelt, azóta nem produkálta ezt a hibát. A Micron az teljesen jól műxik. Gondoltam, RAID1-nek jó páros a 2 szar, mert ha 1 meghal, akkor azt úgyis cserélni kell, és hát a fiókban volt ez a 2 darab SSD. 50gb fényképet pedig nem kevés idő, mire a HDD előtúr, amikor keresni kell. Az, hogy nincs TRIM abszolúte nem zavaró. RDP-vel szoktam ránézni erre a gépre, vagy teamview-errel, akkor van használva kb az SSD páros. Szóval üzemidő sok benne, de a másolt adat kevés. Megpróbálok egyet én is összerakni Hyper-V alatt és megnézem, mit reagál, ha lehúzok róla egy disket.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs