Hirdetés
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Blu-ray írót?
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
R0 problémám volna.
Gép átköltözött és kicsit erősödött, változott (új táp, új CPU hűtő, új VGA, új ház)
Bootnal listazza (Status: Optimal) és SCSI Biosát nézve minden ok, látom külön mind2 meghajtót. Winben látom a 600GB meghajtót, de csak "helyi lemez" néven és nem megnyithato (azt írja, nincs csatlakoztatva, lemezkezelot megnyitva, felajanlja az mbr és gpt-t ...egyiket kivalasztom es azt irja "az eszköz nincs csatlakoztatva")Lehet a SCSI Biosaban törölni kellene és újra alkotni az R0-t? (2x300GB)
Majd ma ezt eszközöltem/próbáltam:
Kábel csatlakozó lábait mind megnéztem (ezzel is lehet probléma) és teljesen épek (mint az új)
Mindent lehúztam és patentül vissza.Majd ezután a teljes történet (próba mindenre és az eredmény..látható)

képekben a story (látni amit látni kell és ott van feketén fehéren...csak tudnám mi van vele)

Gondoltam ide is be írom, mert több szem többet lát és hátha már valaki találkozott ilyennel és tudja rá a megoldást

MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest