Új hozzászólás Aktív témák
-
R0 problémám volna.
Gép átköltözött és kicsit erősödött, változott (új táp, új CPU hűtő, új VGA, új ház)
Bootnal listazza (Status: Optimal) és SCSI Biosát nézve minden ok, látom külön mind2 meghajtót. Winben látom a 600GB meghajtót, de csak "helyi lemez" néven és nem megnyithato (azt írja, nincs csatlakoztatva, lemezkezelot megnyitva, felajanlja az mbr és gpt-t ...egyiket kivalasztom es azt irja "az eszköz nincs csatlakoztatva")Lehet a SCSI Biosaban törölni kellene és újra alkotni az R0-t? (2x300GB)
Majd ma ezt eszközöltem/próbáltam:
Kábel csatlakozó lábait mind megnéztem (ezzel is lehet probléma) és teljesen épek (mint az új)
Mindent lehúztam és patentül vissza.Majd ezután a teljes történet (próba mindenre és az eredmény..látható)

képekben a story (látni amit látni kell és ott van feketén fehéren...csak tudnám mi van vele)

Gondoltam ide is be írom, mert több szem többet lát és hátha már valaki találkozott ilyennel és tudja rá a megoldást

MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Óra topik
- E-book olvasók
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest