Új hozzászólás Aktív témák
-
Latsza
aktív tag
Hali!
Látom ez egy döglött topik
de ha valakit érdekel még mindig a klub 2006 márciusában lesz újra - mint minden hónap (általában) első szombatján -
Latsza
aktív tag
A következő radikalmod modding klubnap Augusztus 6.-án lesz! Mindenkit várunk szeretettel, aki akarja, elhozhatja moddolt gépét bemutatni szívesen látjuk!!!
Amint a radikalmod oldalán is láthattátok az infót, ha aug6, akkor Moddingklub lesz! Gyertek sokan, rengeteg érdekesség lesz -
Latsza
aktív tag
Sziasztok!
Most voltam júli9-én a klubba, hát nagyon fasza volt,téllegMegyek a kövi alkalommal is, de akkor már ''oldallapot'' is vinnék meg tápot, meg plexit, mert lenne vele dolog
Arra gondoltam, hogy kivágom/kivágatom az oldallapot és a plexit hozzávágnánk méretre, ebben a dologban tud valaki segíteni? (a tápnál csak a rácsot kéne kivágni, de az nem téma)
A segítségetekre lenne szükségemevvel kapcsolatban csupán...
LukE: te most voltál lenn?
A nénit ki ismeri nagyon jól, aki ott árulja a cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest