- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
zotyesz01
tag
Már sikerült megoldani a dolgot, valaki volt olyan kedves, hogy elküldte nekem mailben a dolgokat:)
Ha valakit esetleg érdekel, most már én is el tudom küldeni a flash progit is és a bios file-t is. -
guest
veterán
Hi!
Nekem is LE van, DDR biossal :)
A www.rage3d.com oldal (jó kis ati oldal) links részében vannak helyek, ajánlom az orosz oldalakat..., a francia oldalon leírja, hogyan lesz ati LE ből ati DDR (bios+Hiper-Z), a www.hwhunpage.com oldalon fórum/video/radeon le topicban írtam, hogy pontosan hol (elttil név alatt) -
guest
veterán
Engem is érdekelne flash-program ATI Radeon7500-hoz!!!Ha valaki tud linket kérem irja le.
-
zotyesz01
tag
Kitartó leszek. Még mindig senki?
Az összes link, amit a neten találtam, döglött.
Valószínű, hogy az ATi mindenhonnan leszedette. -
zotyesz01
tag
Senki sem tudja?
-
zotyesz01
tag
... lehet letölteni? Flash progi is érdekelne.
Halálra kerestem a neten, de valahogy 20.000 találat közül nem igazán tudtam kiválasztani a megfelelőt:(
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest