Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
válasz
BUZZLGHTYR #22639 üzenetére
Nem maradt egy adagra való véletlenül azokból a grizzlykből?
Megvenném... Vagy ilyesmi...
-
F e Z o
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #22637 üzenetére
A vrm bordákat szigetelő szalagoztad le?
Úgy nem nagyon fogja a hőt leadni. -
Freel
tag
válasz
BUZZLGHTYR #22635 üzenetére
Azért szedtem szét, mert ma vettem és nem tudtam, hogy milyen állapotban van, van-e egyáltalán még paszta rajta stb...
A Grizzly-t köszönöm, valószínűleg megoldás lehet. Bár nem tudom, hogy melyikkel járnék jobban? Egy ilyen hővezető pasztával a tégla hűtő alatt, vagy esetleg egy tönkrement 6970 custom hűtőjével ami szintén pár ezerért vehető? -
F e Z o
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #22629 üzenetére
Nem véletlenül adnak hozzá bordákat. Még ha a vramok nem is annyira melegednek, borda nélkül a vrm-emek elfüstölhetnek gyorsan.
-
F e Z o
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #22621 üzenetére
Pont nem, a hangsúly a hővezető képességen van... Vegyél itt sekisuit vagy hővezető ragasztót...
-
F e Z o
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #22619 üzenetére
3M hővezető ragasztót keress vagy van a zalmannak folyékony hővezető ragasztója, bár utóbbi ritkább.
-
F e Z o
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #22617 üzenetére
Vram borda vagy ramsüni.
Viszont a digitális vrm-emekre is kellene valami extra hűtés, mert azok még jobban melegednek.
-
F e Z o
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #22425 üzenetére
Apróban van egy rakat használt vga hűtő olcsón.
-
válasz
BUZZLGHTYR #22422 üzenetére
ez a referencia hűtés!
-
válasz
BUZZLGHTYR #22420 üzenetére
furatáv egyezik az összes nél... gondolom azért rendelted mert ref hütéses az asusod szerintem elég lesz hozá aza kis xenon jól meg van pöcintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest