Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
9800GTX-et cseréltem anno 4870-re, mert COD4-ben művelt a kártya érdekességeket. Azóta csak ATI-jaim(5870/5770/6970) voltak és nekem soha nem volt gondom még driverrel azóta(persze ez nem jelenti azt, hogy másnak sem), sem pedig a játékok alatti teljesítménnyel, amúgy meg nVidia esetében is voltak érdekességek driver ügyben
Csendesség terén nem hiszem, hogy egy referencia 580-as sokkal halkabb lenne. Körítésnek nekem járt Dirt3 a kártya mellé, CFX híd, tápkábel, DSUB-DVI átalakító. A körítés meg baromira nem lényeg, ha az embernek nincs kifogyhatatlan kerete, akkor mindenképp azt fogja nézni, hogy a pénzéért melyikkel fog jobban menni az áhított játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Robot fűnyírók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest