Hirdetés
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bénán fogalmaztam,így gondoltam: Nézd az élő közvetítést!
Időmérő edzés:
-RTL Klub: 2009.03.28. 6:40-8:25Ausztrál Nagydíj:
-RTL Klub: 2009.03.29. 7:20-10:10 és nem kell csúsztatni a mienket.De jó neked,hogy a magyar nagydijat élöben nézheted. Bíztos, egy élmény lesz.
Nekem is ki kellene jutnom egyszer ,bár nem vagyok akkora fun. -
zodo
nagyúr
Na mivel haza értem és tuti,hogy nem leszek másnapos
és mint korábban említettem akár reggel 7 körül is indulhat és max. 19:00-ig ,de nem a Cobrás sorozat kedvéért.
(#4349) thomikaf1 : mint priviben említettem,néha váltani kell ,hogy lásd a szerót.
Szóval,most 1.2-es kell neked.(#4350) Papi74 : gyakorlunk, gyakorlunk
,nekem se ártott volna
Ha láttok a kocsin egy T -t akkor az én vagyok.
(#4354) 7600 GS : Okés
Nem is rossz a Délelőtt - Délútán ötlet, erre visszatérhetünk!
(#4355) Papi74 : : Igen ,reggel beírom ide ,ha kész a szeró ,aláírásomba szereplő adatokkal lesz elérhető!
Remélem, mindenki eljön és nem hiába fáradoztunk ennyien.
Ha még csatlakoznak hozzánk egy páran az még jobb lenne.
Ha már ketten vagyunk a szerón akkor onnantól a játékban, chat-en várom a verseny ill beállítási ötleteket. Előre is bocs,ha néha bénázok nem vágom az összes pálya hollétét,így kérném ,hogy ne csak annyit közöljetek,hogy ebay vagy Gt1 !
Mindenkinek ,előre is köszönöm. -
zodo
nagyúr
betudja irni hogy neki melyik verseny fajta tetszik vagy nem tetszik ,de én döntők
ez jó
nincs direkt lökdösödés ha mégis ,bocsánatot tud kérni ez természetes
Csak vicceltem,hogy én döntők,hisz játszani szeretnék nem pedig ,egyedül várakozni !!!
Köszönöm a segítségeidet. -
-
-
End-ru
aktív tag
-
Bocsek
aktív tag
Nem is úgy értem hogy ha kormánya van akkor gyorsabb. Azért írtam mert kormánnyal könnyebb. Ha kcisit nyomod a gázt akkor csak kicsit pörög, pl Lacetti-nél ha 8-ezren pörgeted konstans a motort, akkor tudod a legjobban elkapni a rajtot. Ellenben billentyűzettel nem tudod egy bizonyos fordulatszámon pörgetni (kivéve a fullgázt
). Meg kanyaroknál is kormánnyal lehet kicsit kanyarodni. Billentyűzetről irányítva vagy kanyarodsz teljesen vagy egyáltalán nem (ez természetesen úgy oldható meg bill-ről ha rövid ideig nyomod a nyilat vmelyik irányba, ami azért nem épp ugyanaz). Röviden azt akartam csak írni hogy kormányról sokkal jobban lehet irányítani az autót, ezért tud úgy valaki jobb köridőket menni mint billentyűzetről, és nem azért gyorsabb kormánnyal, mert a Grid azoknak előnyt adna.
-
Enton
addikt
-
CarrGomm
aktív tag
és azt honnan lehet majd tudni, h melyikre kell csatlakozni? vagy hogyan fog ez működni?
meg remélem itt nem lesz olyan, mint egy-két hülyegyerek direkt forgalommal szemben megy és azt élvezi, h frontálisan belemegy a másikba. Ez főleg olyankor élvezetes, amikor első helyről ütnek ki?
Ti mivel nyomjátok egyébként? Kormány, joy, vagy billentyű, mert én billentyűzettel, úh némi hátrányban leszek akkor... de nem baaaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest