Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Syrius XIX #11808 üzenetére
Már csak azért is, mert tegnap amikor 1/2 8 körül elfogytunk, megnéztem van e privát szeró.
És volt! Dugójancsi volt a szeró, 3-an voltak, de a szokásos grid jelszóval nem tudtam belépni.Na most akkor hogy is van ez?
Valahonnan tudomást szereztek a bajnokságról, idejöttek szórakozni, de mivel kiderült, hogy egyenlőre nem lesz bajnokság, máris külön privát szerót csinálnak?Akkor maradjanak a BS-Team-en belül és kész.
Én igazán meg vagyok elégedve azokkal, akiket eddig ismerek, nekem nincs szükségem az ilyenekre.Én küldök majd privibe jelszót annak akinek gondolom, hogy ne az ilyen idegenekkel játszak, akik csak szórakozni jönnek, aztán már külön is vonulnak. Úgy látszik a megszokott grid jelszó használatának az ideje lejárt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest