Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Syrius XIX #11808 üzenetére
Már csak azért is, mert tegnap amikor 1/2 8 körül elfogytunk, megnéztem van e privát szeró.
És volt! Dugójancsi volt a szeró, 3-an voltak, de a szokásos grid jelszóval nem tudtam belépni.Na most akkor hogy is van ez?
Valahonnan tudomást szereztek a bajnokságról, idejöttek szórakozni, de mivel kiderült, hogy egyenlőre nem lesz bajnokság, máris külön privát szerót csinálnak?Akkor maradjanak a BS-Team-en belül és kész.
Én igazán meg vagyok elégedve azokkal, akiket eddig ismerek, nekem nincs szükségem az ilyenekre.Én küldök majd privibe jelszót annak akinek gondolom, hogy ne az ilyen idegenekkel játszak, akik csak szórakozni jönnek, aztán már külön is vonulnak. Úgy látszik a megszokott grid jelszó használatának az ideje lejárt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Minecraft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest