Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
kefearman #4616 üzenetére
Szerintem Neked a TS-X28A csomagot kell letöltened, a TS-X41 a TS-228-ashoz van. A TS-228 és TS-228A más procival van szerelve, sokkal több a különbség a kettő között mint az elsőre látszik.
(#4617) Geth:
Valóban ingyen van, ezzel én is tisztában vagyok. Örülök annak is hogy egyáltalán ilyen lehetőség van mint a WebUI. De azt is látni kell, hogy több ingyenes kliens van, aminek van rendes kliens szoftvere (vagy legalább van tallózás a webes felületen). Transmission, Deluge pl. Meg érdekes, hogy van androidos Qbittorrent kliens, de PC-s nincs. De nem is ez a lényeg. Ha lehetne tallózni a webes felületen, nekem már az is elég lenne. Persze, ha nem próbáltam volna a Transmission-t, akkor valószínűleg mások lennének az igényeim. Ott egyedül a sebességgel van bajom, az viszont tényleg nagyon gyenge ebben ezen a vason.(#4618) citkar:
Igen, az Electorrent kezeli, ezt már próbáltam. De sajnos elég alap funkciók vannak csak. El tudja indítani a torrentet, meg meg lehet állítani, esetleg törölni. De nem lehet válogatni a letöltendő fájlok között, nem lehet letöltési mappát megadni és nem lehet áthelyezni egy másik mappába sem a torrentet. -
citkar
addikt
Próbáld ki az Electorrentet. Régebben Transmissionnel meg talán Deluge-val próbáltam, nekem működött, de a leírás szerint:
Electorrent can connect to the following bittorrent clients:
µTorrent
qBittorrent (v3.2.x and above)
Transmission
rTorrent
Synology Download Station
DelugeHátha beválik.
-
Geth
veterán
Nem tudom miért nem oldják meg hogy a Windowsos kliens tudja kezelni a NAS-on futó példányt.
Valószínűleg nem 5 perces feladat, ha könnyű lenne már megcsinálták volnaNe felejtsük el, ingyér' van.
Deluge tud ilyet, mondjuk annak a webui-jában is lehet tallózni...
Sajnos mivel egy kicsit "nehezebb" progi el tudom képzelni, hogy azon a NAS-on még rosszabbul muzsikálna. -
kefearman
tag
Nekem a qnap club-ról ha akarok letölteni akkor azt mondja a nas hogy rossz architectura, pedig a TX-x41-es töltöm ami elvileg jó lenne az enyémhez. próbáltam úgy hogy a repo linket adtam meg akkor felhoz egy csomó programot a qnap club-ról, de torrent nincs közte... ááááááááááááá szétvet az ideg
-
peti85
senior tag
Nekem is az a nagy bánatom, hogy a Transmission lassan tölt TS-228-on. 7-8 MB/s nálam is. A Qbittorrent valóban gyors 35 MB/s körül megy, netem nem tud többet. Jelenleg is ezt használom, de nincs egy normális kliens program hozzá. A webes felület használható, de sokszor elég bosszantó. Az hogy nincs tallózás, minden útvonalat kézzel kell beírni az igencsak fapados. Pedig jó lenne, Windowson is ezt használtam. Nem tudom miért nem oldják meg hogy a Windowsos kliens tudja kezelni a NAS-on futó példányt.
-
kefearman
tag
Sziasztok,
vettem egy TS-228A-t, nem mondom hogy egyszerű volt bekonfigolni egy synology után, de végül sikerült, azonban pár dologgal nem vagyok tisztában.
Feltettem a transmissiont, ami működik minden buhera nélkül, seed-el is, azonban iszonyat lassan tölt le. 7 MB/s ellenben a gyári download station 25-30 MB/s-el tölt. szóval maradnék a gyárinál, de hiányzik valami kliens program, mert a párom nem fog és nem is örülnék ha az admin felületen mászkálna. szóval marad a gyári, de kellene egy "drop folder" vagy hívjuk bárminek, ahová bedobom a torrent file-t és autómatikusan elkezdni, vagy ha ilyen nincs akkor olyan program mint transmission gui. Meglehet ezt oldani?
Köszi Üdv Laci -
citkar
addikt
Köszi, nem is tudtam, hogy a file kezelő tetején így kereshetek, hasznos lehet. Nézegettem régen ezt az aggregate funkciót, de arra jutottam, hogy elvagyok nélküle, így ki se próbáltam. Így mindig egyértelmű nekem (így szoktam meg), melyik NAS, melyik mappájában vagyok, mit hova teszek és hol találok.
-
Geth
veterán
A Windowsban a legtöbb helyen, így például a File Explorer címsorában is használható a következő címzési forma:
\\NAS-NEVE\megosztás
vagy (ha nem megy rendesen a névfeloldás)\\NAS-IP-CIME\megosztás
Ez a hivatkozás elmenthető shortcutként vagy mountolható hálózati meghajtóként, teljesen függetlenül attól, hogy tallózáskor megjelenik-e.
Mellékesen QNAP-nál még ajánlom a portal folder funkciót (ha nem ismernéd), legfeljebb talán 10 megosztott könyvtárat be lehet tenni egy aggregate (gyűjtő) mappába, ami szintén sima megosztásnak számít (mappelhető, stb), természetesen az egyes megosztások jogosultságai érvényben maradnak.
Amit nem próbáltam: a portal folder elvileg másik, azonos hálózatban lévő SMB megosztást is be tud húzni. -
Geth
veterán
Szépen utánanéztél
XPEnology-t nem ismerem, ha megtaláltad az opciót a gui-n is, akkor mennie kéne. Ráadásul ha ugyanabban a hálózatban a QNAP-pal nincs gond (megjelenik), akkor nem a Win-nel lesz gond (fut a megfelelő service)
Régi routert Te tudod mennyire fontos, ha ennyi NAS mellé kell az is, akkor valszeg maradnia kell az SMBv1 clientnek a Win gépeken is, nem hiszem hogy sok routeren van SMBv2 vagy újabb... szép feature, de ezek az eszközök nem NAS-nak lettek kitalálva.
Zyxel-nél szintén vegyes a kép, az NSA szériájuknál pl. NSA220-tól NSA325v2-ig (utóbbi kivételével) gyárilag SMBv1-esek és hivatalosan nem is kapnak már újabbat (hekkelni talán lehet).
Ami különösen annak fényében szomorú, hogy az SMBv2 se mai darab.
Számomra a legnagyobb tanulsága az egész SMB történetnek, hogy rengetegen benézik a "nem jelenik meg" vs "nem elérhető" tünetet. -
citkar
addikt
Ennyire nem vágom a dolgot, inkább csak tapasztalok dolgokat a saját bőrömön
Lekapcsoltam az SMB 1-t, majd nem láttam semmit, de el sem értem az elmentett hálózati meghajtókat. A NAS-okon átállítottam a legalacsonyabb SMB-t 2-re, akkor már elértem két NAS-t (QNAP-ot és XPEnologyt). Utána néztem a WS-Discovery-nek, mert azt se tudtam, hogy ilyen létezik, mindkét NAS-on be van/volt kapcsolva. Így látom a hálózatoknál a QNAP-ot, de nem látom a XPEnology-t (nemtom itt működik-e), viszont az elmentett hálózati meghajtóknál elérem mindkettőt. Aztán utánanéztem, hogy a régi routeremen lévő kis HDD-t csak SMB1-gyel érem el, csak azt támogatja a régi firmware-je. Időszerű lenne lecserélni, de hát elég stabil és ezt leszámítva jól megy, így csak vissza kellett kapcsolnom.
Már csak a régi, adattárolásra használt Zyxel NAS-nál szeretném megnézni, az vajon SMB-1-n felül is működik-e, illetve látni fogom-e valahogy. -
Geth
veterán
QNAP NAS-ok esetén nem kell SMBv1 támogatás!
Simán tudják az SMBv3-at is, ha más elavult eszköz miatt nem kell, akkor nem érdemes bekapcsolva hagyni az SMBv1-et, a tallózást és sok biztonsági rést veszted el ha lemondasz róla
Ráadásul a QNAP NAS-ok néhány verzió óta tudják a WS-Discovery-t, amivel a Win10-es gépek ugyanúgy mutatják a tallózásnál a NAS-okat mint régen.
Hangsúlyozom a tallózás nem egyenlő a hozzáféréssel, tehát azért mert nem jelenik meg a tallózóban valami, attól még simán elérhető/csatolható marad.
SMBv1, ideje kihalnod -
citkar
addikt
Megjelentek a NAS-ok a hálózatoknál és egy, épp a QNAP-ot nem tudja csatlakoztatni. Azt írja a Windows nem tud kapcsolatot létesíteni vele, ellenőrizze nincs-e elírás a névben. Egy diagnosztikát ott le lehet futtatni, de semmi sem változik. A többit frankón látta, csatoltam, csak ezt nem. NAS-t újraindítottam, hátha segít, de nem. Na erre valakinek ötlete, mi okozhatja?
-
citkar
addikt
Nem annyira NAS-os téma, talán Windowshoz közelebb áll, de talán itt többen értenek hozzá.
A Windowst gyári állapotra állítottam és szeretném újra felcsatolni hálózati meghajtó formájában a NAS-t. Azonban a hálózatoknál nem látja az összes NAS-t, amit lát, annak is a weboldalára irányít, nem tudok a file listába belépni. A NAS-oknál nem történt változás, csak a PC-n. Hálózati megosztás bekapcsolva. -
pezaa
csendes tag
válasz
gahor72 #4594 üzenetére
Nahh leírom, hátha más is beleszalad....
NAS: TS-231P2
A NAS tönkrement, isten malmai lassan őröltek a garanciában, végül kaptam új hardwert.
A support csak odáig terjed, hogy kapsz egy linket, amin megnézheted, hogy működik-e a migráció.A lemezek behelyezése után, csak a quick start menü indult el, aminek a vége a raid köteg létrehozása, az összes adat törlése mellett. Ezt azért nem akartam... ;-)
Az jutott eszembe hátha a QTS verzióval lehet játszani. azaz egy döglődő merevlemezt beraktam, a QTS-t frissítettem 4.3.3-ról 4.3.5-re, 4.3.6-ra nem mertem, mert arra már olyan dátumot írt a QTS verzió számánál, mikor a NAS már garanciába le volt adva.
Vissza az eredeti lemezek...TÁDDÁÁM
és működik, köhögött egyet, h nem megfelelő QTS verzió, de azóta nulla hiba.
Magyarul firmware-nek is a cserénél közel azonosnak kell lennie.
Logikusnak, logikus, de nem ugrott be elsőre... -
pezaa
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy 231p2 NAS-om, egyszer csak egy tervezett leállítás után (elektromos szerelés volt a lakásban) nem lehetett elindítani, ha az újonnan kapott csere NAS.ba (ua. típus), a vinyókat berakom, akkor megmaradt amit beállítottam? és fog működni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
citkar
addikt
Nekem sokáig egy 2 terras HDD volt a NASban, csak ritkán lehetett halkan hallani, pedig a torrent folyamatos volt.
Mellé került egy kisebb pár napja, aminek a gépben nem volt érdemi hangja, vagy legalábbis nen tűnt fel, de a NASban olyan hangos, hogy lehet kiveszem belőle, pedig adatmozgas gyakorlatilag nincs is rajta.Próbálj ki egy másik vinyot benne, ha van rá lehetőség.
Látom megoldódott, az a lényeg 😀
-
-
doodi
csendes tag
vadi uj.
itt hallhato a problemam, hangerot fel
https://youtu.be/8qGQCYRMMAE -
doodi
csendes tag
Ha kiveszem a hdd-t a nasbol es masik eszkozbe teszem hangtalan. A qnap tray-e a problemam az okozza a vibraciot. A hdd-t hallom (seeking/read/write). A Nas ala tettem szivacsot, nem oldja meg a problemat, nem maga a nas haza rezonal, hanem a haz es a tray erintkezese. Pl ha hozzaerek a nashoz nem szunik meg a hang
Egyeb otlet? Esetleg lehet kapni tray-t gumi boritassal? 10000% megoldast jelentene
-
blakey
titán
A problemam hogy a hdd a 251+-ban borzalmasan hangos, nem lehet megmaradni mellette
Akkor ott valóban valami nem okés. Lehet, hogy a HDD-nek van valami baja vagy olyan felületen van ami tovább erősíti a zajokat. TS-251-em van, a WD RED-eket WD Purple-re cseréltem és még halkabb lett a rendszer, fél méterről enyhe ventilátor zajt hallok, semmi mást, ha már távolabb megyek akkor nincs semmi zavaró hang. Előtte TS212p-m volt, az hangos volt. Korábban szivacsos egérpadot használtam a csillapításra de most nincs rá szükség, szép csendben teszi a dolgát. -
Geth
veterán
Én a NAS alá raktam egy néhány mm EPE szivacsot, sokat segített
Videókártyához, alaplaphoz szokott lenni a dobozba. -
doodi
csendes tag
Sziasztok!
Ts-251+ uj tulajdososa vagyok. A korabbi Wd My Cloud-bol lett atszerelve egy 2TB-s WD RED HDD. A wd cloud teljesen hangtalan volt a profi kialakitas miatt (gumitomitok a rezgesek csillapitasara). A problemam hogy a hdd a 251+-ban borzalmasan hangos, nem lehet megmaradni mellette
Rezonal, kattog. Talalkozott mar mas is ezzel a problemaval? Van valami hazimegoldas amivel ki lehetne kuszobolni ezt az idegesito hanghatast? Felmerult otletkent, hogy sata hosszabbitoval kirakom a hdd-t szivacsra hátha alapon.
( NAS-t nem tudom mashova rakni, ez a megoldas felejtos... )Koszi a valszokat!
-
blakey
titán
válasz
Mr Bond 007 #4576 üzenetére
Elsősorban torrentre illetve arra kéne hogy a médialejátszót tudjam etetni filmekkel.
Van médialejátszója, ezt írta, tehát neki a NAS-nak semmi mást nem kell csinálnia csak megosztania, semmilyen gyorsításra nincs szükség a NAS részéről. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
powerup2 #4574 üzenetére
Uhd-ra csak olyat szabad venni ami tudja hardveresen gyorsítani a 265/hevc lejátszást. Ezt ált az újabb intelek tudják (esetleg ryzen?), különben csak képregény lesz belőle. És ezek a típusok már nagyon nem olcsók. Inkább nézz egy médialejátszót külön, így lehet olcsóbban megúszod az egészet, mintha a nas-al akarsz mindent megcsináltatni.
-
powerup2
addikt
Sziasztok nas vásárlás előtt állok és nem tudom melyik qnap szolgálna ki engem. Elsősorban torrentre illetve arra kéne hogy a médialejátszót tudjam etetni filmekkel. Valami olyan kéne hogy ha pl nézek egy filmet attól függetlenül zökkenő mentesen menjen a le és feltöltés. A filmek nagyfelbontású UHD tartalmak lennének.
-
Pribi
senior tag
Szia!
A router valóban nem pont úgy volt beállítva, most beállítottam. A nas-t pedig már kínomban állítgattam össze-vissza, és azért maradt úgy. Most azt is beállítottam, de nem jó továbbra sem. Agybajt kapok. Minden pont olyan mint előtte. Mindegy túrom még majd a netet. Köszi a segítséget.
Pribi
-
Geth
veterán
Hát ez azért nem egészen az amiket én írtam
1. kép (router):
A régi szabályt töröld ki.
Az új szabálynál pedig a Helyi port oszlopot hagyd üresen (intervallumnál nem kell kitölteni, ezt egyébként írja a képen is...).3. kép (NAS):
Válaszolás külső IP-címmel... legyen BEKAPCSOLVA, de a Külső IP-cím mezőt hagyd üresen. -
Geth
veterán
Hát annyira nem értek hozzá, kipróbáltam kívülről a Filezillát én is, nyilván gond nélkül működik
Ha jól látom egy passzív, unsecure kapcsolatot próbál meg felépíteni.Első körben ellenőrizd:
1. Nincs-e a szerver CGNAT mögött, azaz a router WAN IP-je nem 100-al kezdődik.
Ha igen, akkor vagy kérheted a szolgáltatódat hogy vegyen ki a NAT mögül, vagy Filezillában explicit beállítod aktívra a kapcsolatot (persze ez utóbbi meg akkor nem fog menni, ha a kliens van NAT mögött...).
2. A port forwardokat a routerben ellenőrizd. Szedd külön a bejegyzéseket az FTP-nek (1 db. port) és a passzív porttartománynak. Eszerint a Port tartomány oszlopban kettősponttal lehet megadni tartományt, és üresen lehet hagyni a Helyi portot(?).
Esetleg vágd be a végeredményt, hogy lássukMás nem jut eszembe, az MLSD és Filezilla keresőszavakra temérdek találat van, de a legtöbb tipp (pl. másik FTP kliens) szerintem nem játszik, mert ugyanúgy QTS-hez mellékelt FTP-t használjuk ugyanolyan klienssel és nálam működik.
-
Pribi
senior tag
Szia!
Beállítottam mindent úgy ahogy leírtál. Köszi a leírást. Viszont még van gondom. Nem listázza ki a könyvtárakat a jó égnek sem. Idemásolom a Filezilla log-ját, hátha kiderül belőle valami:
Állapot: Cím feloldása a következőhöz: xxxxxxxx.myqnapcloud.com
Állapot: Csatlakozás a következő kiszolgálóhoz: xxx.xxx.xxx.xxx:57346...
Állapot: Az adatkapcsolat létrejött, várakozás az üdvözlő üzenetre...
Állapot: Belépve
Állapot: Könyvtár lista lekérdezése...
Parancs: PWD
Válasz: 257 "/" is the current directory
Parancs: TYPE I
Válasz: 200 Type set to I
Parancs: PASV
Válasz: 227 Entering Passive Mode (xx,xxx,xxx,xxx,224,44).
Parancs: MLSD
Hiba: 20 másodperc után időtúllépés a kapcsolatban
Hiba: A könyvtár lista lekérdezése nem sikerült
Állapot: Kapcsolat bontódott a kiszolgálóvalVan esetleg ötleted?
Köszi: Pribi
-
Geth
veterán
Az eredeti kérdés az volt, hogy van-e WoL áramszünet után ("A NAS korábbi energiaellátási állapotának visszaállítása.")?
A válasz, hogy erősen típusfüggő (QNAP fórumon láttam pozitív beszámolót), de inkább ritka.
(Normális esetben a WoL-nak is mennie kéne, mert így nem sok értelme van ennek a beállításnak.) -
blakey
titán
Nem úgy vettem észre, mert ennyiből kiderül, hogy mit lehet csinálni. Áramszünet esetén meg maradjon kikapcsolva hiszen egyéb gond is adódhat ha bekapcsol. Meg ugye olyan is előfordul, hogy visszajön a áram majd megint elmegy. Szóval ha valakinek ennyire kell a WOL áramszünet után akkor szünetmentes a megoldás vagy saját generátor.
-
Geth
veterán
Leírom nálam hogy van, ha gondolod konfiguráld át:
QTS-ben FTP Service fül / Port number: 57346 (nem jó ötlet a default 21-en hagyni, boldog boldogtalan rápróbál); Advanced fül / Define port range: 57347-57446
Respond with external IP..., de nincs kitöltve konkrét címmel!
Ehhez természetesen tűzfalon is az 57346-57446 porttartomány (service port + PASV portok!) van kilyukasztva (tcp).
Az hogy egyikkel megy másikkal nem akár lehet passive kapcsolat kiépítési hiba is.Off: biztonság szempontjából érdemes lehet bekapcsolni az FTP with SSL/TLS-t (ftps) is. Cert ingyér van (Let's encrypt), és ha figyelsz, hogy így csatlakozzon a kliensed, nem olyan könnyű lehallgatni a jelszavakat
-
Geth
veterán
Na megnéztem, a QTS-ben lévő Power Recovery beállítás szinkronban van az UEFI-ben lévővel: ugyanazt a kiválasztott/átállított opciót jeleníti meg mindkét helyen.
Az én TS-251-em NEM reagál WoL-ra, ha alvás közben kapott egy áramkimaradást.Egyébként hibernálás (S4) nélkül annyira nem is lenne rózsás a helyzet, tekintve hogy hibrid alvás hiányában ez így dirty shutdownnak számít, ergó RAID1 resync és fs check lett a jutalom
Magyarán a restorenak/memorynak/last statenek nem sok értelme van... -
emptee
csendes tag
válasz
gahor72 #4551 üzenetére
> Ergo pénz nem számít
,nics konkrét típus.
Szeretném látni, hogy van-e olyan típus, ami megfelel az elvárásomnak, aztán majd az ár függvényében választok vagy sem, ha lesz miből.Nem mindegy egyébként? Ha valaki 8 lemezes NAS-ról kérdezne a fórumon, akkor csak dünnyögve lehetne megválaszolni, mert sokba került neki?
> Úgy gondolom,hogy 2019-ben egy egyszerű szünetmentes táp nem egy istentől elrugaszkodott dolog.
Igazad van. Én is így gondolom.> de hát mindenki úgy kockáztat ahogy akar.
Bezony. Főleg aki egyetlen NAS-ra bízza 2 TB adatát.> Beszélgetünk a semmiről
Ha valakinek van egy technikai kérdése, miért kellene a teljes informatikai infrastruktúráját és működését bemutatnia, miért nem elég csak a kérdés szempontjából releváns tényeket közölnie? Ettől még a téma lehet valóságos.Mi köze annak, hogy mikor, mire és hogyan használok egy NAS-t ahhoz, hogy mely modellek azok, amelyek kikapcsolás után érkező áramszünet után azonnal feléleszthetők WOL-lal? Szerintem semmi.
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Adott egy TS-228-as nas, és mostanában nem tudom az FTP-jét elérni kívülről. Az az érdekes, ha egy böngészőben beírom, hogy FTP://xxxxxx.myqnapcloud.com akkor minden rendben van, kéri a jelszót, és megy. De ha bármilyen FTP klienssel próbálkozom, megkapja az ip címemet, de nem tud bejelentezni, és megáll kapcsolathívási hibával. Mi lehet ez? A router port forward beállításai /Asus AC-58U/ így van beállítva:
A nas pedig így:
Köszi a segítséget.
Pribi
-
emptee
csendes tag
válasz
sanyijedi #4547 üzenetére
> de azok a NAS-ok amik tudnak, azok nem tudják ezt a funkciót amit szeretnél?
Sajnos nem. Legalábbis a Synology DS116 nem, amivel dolgom van.Úgy van, ahogy leírtad: ha ki volt kapcsolva, áramkimaradás után vagy időzített bekapcsolásig, vagy kézi bekapcsolásig nem működik rajta a WOL.
-
gahor72
aktív tag
UI:
Ha véletlenül akkor van áramszünet amikor pont dolgozik a nas,az még finom kis adatvesztéssel is játhat,hiába indul újra,ha sérül a file rendszer,vagy a fontos adatok/mentések/családi fotók, akkor b@szhatjuk a nasunkat....
-
gahor72
aktív tag
Erőltettem én drága barátom!
Ha feljebb görgetsz egy kicsit láthatod,hogy fel is állítottam különböző teóriákat,különböző helyzetekre.
Csak a kérdést elindító kolléga nem árulta el még,hogy miért is gond ha az áram szünet után elindul a nas??
Ha elindul..
Ha nincs a lan porton adat mozgás úgy is leáll egy idő után a winyó.Gondolom be lehetne állítani azt is hogy
értesítést küldjön egy e-mail címre...
Az értesítés után távolról még aplikáción keresztül is le lehet állítani,ha akkora dráma ,hogy megy.Beszélgetünk a semmiről,mikor emberünk így kezdi:"Tudnátok olyan egy vagy két lemezes QNAP NAS típust ajánlani"
Ergo pénz nem számít,nics konkrét típus.
Úgy gondolom,hogy 2019-ben egy egyszerű szünetmentes táp nem egy istentől elrugaszkodott dolog.
Nekem sem volt,amíg egy zárlatos légkondi haza nem vágta a tv-m és a hdmi kábelen keresztül a TS-269 pro nasomat,kb 2TB adattal együtt.
Azóta csak a tápon keresztül megy minden,így minden védve van a feszültség ingadozásoktól,kimaradásoktól,stb.
Egy egyszerűbb nas+ szünetmentes lenne oda a megoldás,de hát mindenki úgy kockáztat ahogy akar.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest