Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Ennyire nem vágom a dolgot, inkább csak tapasztalok dolgokat a saját bőrömön
Lekapcsoltam az SMB 1-t, majd nem láttam semmit, de el sem értem az elmentett hálózati meghajtókat. A NAS-okon átállítottam a legalacsonyabb SMB-t 2-re, akkor már elértem két NAS-t (QNAP-ot és XPEnologyt). Utána néztem a WS-Discovery-nek, mert azt se tudtam, hogy ilyen létezik, mindkét NAS-on be van/volt kapcsolva. Így látom a hálózatoknál a QNAP-ot, de nem látom a XPEnology-t (nemtom itt működik-e), viszont az elmentett hálózati meghajtóknál elérem mindkettőt. Aztán utánanéztem, hogy a régi routeremen lévő kis HDD-t csak SMB1-gyel érem el, csak azt támogatja a régi firmware-je. Időszerű lenne lecserélni, de hát elég stabil és ezt leszámítva jól megy, így csak vissza kellett kapcsolnom.
Már csak a régi, adattárolásra használt Zyxel NAS-nál szeretném megnézni, az vajon SMB-1-n felül is működik-e, illetve látni fogom-e valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Könyvajánló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged