Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ecaddsell

aktív tag

válasz blakey #2867 üzenetére

Ha jól értem akkor a dedikált media lejátszó is alapvetően a NAS-ról dolgozik.
    Azaz, ha valakinek nem elég a NAS media lejátszó képessége még mindig vehet dedikált lejátszót, kb. nem vesztett semmit.

Hogy érthetőbb legyek, a HDMI kimenet a NAS-on kicsit több mint csak media lejátszó, sőt én pl. alaposabban elgondolkodtam, hogy nálam simán ki is váltaná a PC-t egy erősebb NAS (ehhez tudni kell gyak. sosem játszom).

Persze ehhez komolyabb NAS kellene (a TS-253A pl. a core2duo szintjét hozza azaz kb. 10 éves PC szintjét tized akkor fogyasztásból, ami persze szép teljesítmény, de ma már kevés ill. hiába van 2 HDMI jelenlegi tudásom szerint egyszerre csak 1 mehet).

Amiért mégsem megy ez a vonal az az, hogy pl. TVS-682 Core I7 verziót értelmes áron nem lehet beszerezni nálunk. Az már az a szint lenne amikor nálam simán kiváltaná a PC-t.

Persze mindenkinek másak az igényei és ez konstans változik is. Nálam kvázi 1.5 évtizeddel ezelőtt volt mozi szoba több hangfallal stb. Aztán jött az első gyerek és költözni kellett. Marad két hangfal. Aztán jött a második gyerek. El kellett rakjam a két Acoustic Research hangfalam is mert a reflex nyíláson bedobott kisautók meg tollak nem tettek jót a hangzásnak, sem az hogy le kellett ragasztani e-miatt. És a végén bár fájt 1 kicsit a szívem értük, be kellett lássam porfogónak kicsit drágák és mentek az apróra. Persze mindig voltak akik tudták a tutit, hogy ez csak nevelés kérdése. Gondolom a tapasztalat beszélt belőlük. Mindig meglepődöm, hogy mások sokkal jobban vélik tudni nekem mi a legjobb mint én magam...

Új hozzászólás Aktív témák