- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Fogalmam sincs, hogy mivel van gond, ezért megkérdezem itt is, az N18U topikban már kérdeztem!
Két darab N18U-val rendelkezek, egy NAS-sal és egy média lejátszóval, a NAS az első routeren lóg kábelen, a lejátszó a második routeren lóg szintén kábelen.
A második router bridge módban, wifi-n kapcsolódik az első routerhez.Internet --> router 1 --> router 2 --> média lejátszó
A média lejátszóval SMB-n keresztül filmet nézek a NAS-ról. Rendszertelen időközönként megszakad a kapcsolat, a lejátszás megáll. A routerek nem indulnak újra, a naplófájlban nem látok újraindulást vagy nagy problémát (bár nem tudom, hogy mi az, amit észrevennék problémát!)!
A NAS naplójában viszont a SMB bejelentkezéssel látok bajt, bár nem azzal az időponttal.
A szakadás előtt kb. 10-20 percre teszi a figyelmeztetést. Be tudok lépni, el tudom indítani, mégis mi a baja?Ezt a hibát a router csere óta generálja, előtte 1043ND volt, azzal semmi gondom nem volt.
Találkoztatok ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest