- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Tenyleg, 3.12 is vegleges mar, nem tartok lepest a korral. Mindenesetre eleg friss azert… jaa most latom ugyanaz az oldal - write-only mode ON
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
tvamos
nagyúr
Ugy emlekszem, hogy nekem is ez az uzenet volt:
ModuleNotFoundError: No module named 'tkinter'
Orakat toltottem el vele, hogy ellenoriztem, hogy parancssorbol milyen Python, meg tkinter verziot hasznalok, meg mit hasznal a pycharm, meg mindenfele ajanlas alapjan probaltam beallitani a pycharm opciokat, es egy ido utan mindig jo lett. (Kiveve, amikor elreszeltem valamit, es nem toltotte be tobbet e linuxom a de-t.)
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Nincs mar hibauzi, mert leszedtem a pycharmot.
Amugy ez volt, gozom sincs, hogy sikerult megoldani: [link]
Mind1 milyen idét használsz a venv ugyan úgy kelleni fog. Akkor lehet, hogy maradok a parancssornal, meg a text editornal.
OK, latom, a Spyder is a virtual environmenttel terrorizal. Inkabb kihagyom akkor.
Ezt olvastam el, hogy mire jo, es hogy mukodik a venv: [link]
Denem annyira ertem, hogy miert kene nekem ilyet hasznalom.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Az a bajom vele, hogy nem megy a tkinter. Ezt mar az elso pillanatban is hosszu vacakolas aran tudtam mukodesre birni. A nyari szunet elott ment, most meg nem megy. Azota volt Linux update, meg piszmogtam a projekten Windowsos gepen is. Szoval Dozeron, meg a Linuxos gepen parancssorbol megy a program, de a Linuxos gepen, pycharm alatt nem.
A venv működésével tisztában vagy? Nagyjabol. De nem hinnem, hogy nekem erre szuksegem lenne. Nem vagyok programozo.
Illetve ha nem akarod megadod az interpreter elérési útját és kész. Ezt ertem, csak megse megy. Nem tudom, hogy miert, de mar nem akarok ezzel foglalkozni, mert elveszi azt a keves szabadidomet, amit a projekte tudok szanni, es a kedvem is elmegy az egesztol.
(#3611) sztanozs
Mi ez a vs.net? Nekem valami kinai oldal jon be, de gondolom rossz helyen vagyok.Nagyon nagy csalodas nekem ez a pycharm. Azt hittem ez olyan egyszeru lesz, hogy a windows gepen nyomok egy comit-ot a pycharmbol, hazamegyek, otthon meg nyomok egy pullt, es folytatom onnan. Ehez kepest csak a kuzdes megy. Mint Arduinon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Óra topik
- Fűzzük össze a szavakat :)