Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
cousin333
üzenetére
Nem csak téged zavar
Mondjuk ezeket már nem is néztem (zárójel, szóközök, stb.).
Én korábban 2 szóközzel írtam a scripteket, aztán egy programozó cimborám mondta, hogy 4-el kellene. Viszont mivel vim-et használok, a tabulátort állítottam át 4 szóköznyire alapértelmezetten... Ebből esetleg lehet gond a behúzások érzékelésekor, főleg, ha utólag módosítok a korábbi scripteken...
Nem tudom mi legyen, Tab-ot nyomni könnyebb, mint 4 szóközt 
A GUI-val kapcsolatosan igazad lehet; mondjuk nekem a tk csak minimálisan "jött be", hamar elkezdtem a gtk-t használni inkább. Azért gondoltam csak a GUI-ra, mert ha valódi program lesz a scriptből, szerintem a user-ek számára egyszerűbb így használni, mint gépelni, hogy pl. /home/Desktop/akármi/akármimimimimi/valami.txt.
Windows alatt... jah, jogos
Annyira alapvetés már számomra a Linux, hogy a Windows-ról hajlamos vagyok megfeledkezni, ami ilyenformán nyilván nem jó 
Igen, a with is hasznos, valóban

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ezeket már nem is néztem (zárójel, szóközök, stb.).