Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Találtam egy cuTorrent nevű kiegészitést a uTorrenthez (illetve a WebUI-jához), amivel egy bat fájlon keresztül le tudnám állítani a seed-elést, ha elérem a napi 5GB-os feltöltési limitet (az adatforgalmat figyelő program már megvan).
Hiába keresgéltem, csak Pythonos forráskódot találtam:
[link] és letöltgető innen: [link]
Na ezt le kéne fordítani még, Windows alá...
Próbálkoztam is vele, de amilyen fejlesztői környezetet letöltöttem hozzá (a python.org -ról), azzal nem sikerült boldogulni, pl. rögtön sytax errort dobott.
Tudnátok ajánlani valamilyen grafikus felületű (igazából a Visual Studiohoz hasonló lenne a legjobb, mivel abban tanultam C-t ) SDK-t ? Meg valami tutorial is jó lenne, hogy hogyan is működik ez.Vagy ha valaki meg tudná tenni nekem, hogy lefordítja a programot Windows alá, és elküldi nekem, azt nagyon megköszöném.

Mégiscsak egyszerűbb lenne, mert ha valakinek fent van az SDK, és tudja is használni, akkor kb. 1 perc alatt le lehet fordítani gondolom, nekem meg akár több óra is lehet, mire tényleg kiismerem, hogy hogyan is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest