Hirdetés
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
adam0913
üzenetére
Szia,
szerintem amit te szeretnél, azt utólag, az Excelben való "mókolással" lehet a legegyszerűbben megoldani, hiszen alapvetően .csv kiterjesztésbe mented a python scriptben az adatokat; a .csv-t pedig - tudomásom szerint, de javítsatok ki, ha tévedek, mert nem vagyok nagy Excel guru - az Excel úgy nyitja meg, hogy egyetlen sorba írja ki. Ezen utólag lehet változtatni úgy, hogy magában az Excelben állítod be, hogy mondjuk a vesszők (vagy pontosvesszők) mentén szedje szét a sort, és tegye őket külön cellába...
Ha nagyon nagy butaságot írtam, bocsesz, de jelen tudásom szerint én kb. így csinálnám; nagyon nem néztem utána...
Egyébként a másik megoldás, hogy valamilyen adatbázisba (pl. sql) teszed be az adatokat, és akkor onnan mondjuk egy saját, adatbáziskezelős kis alkalmazással nyitogatod meg, és nem Excel-el. Persze ha Excel-ben kell dolgozz vele utána, az más...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xbox One S konzol, 1db kontrollerrel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest