Hirdetés
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mengele
tag
Hi
Hova teszi a Pure a menteseket mert a Dokumentek kozt nem talaltam.
Helpet elore is koszonom

-
fpeter07
veterán
Ritka idegesítő egy játék tud néha lenni nem mondom. Lehetséges ezért is került 990Ft-ba. Az irányítás ugrás közben gyakorlatilag lehetetlen. Rengetegszer előfordul, hogy egy sziklán vagy egy fán landolok és egyből meghalok. Több a Freestyle verseny a vége felé, mint ha a classic verseny. Nem lenne vele semmi baj, ha az ilyen irányítási malőrök miatt nem veszteném el a 8-10x-es szorzókat. A verseny része tényleg frankó, meg kell ismerni a pályát, hogy hol muszáj trükközni/nitrózni, hol pedig lendületből tovarepülni.
Kisírtam magam köszönöm.
-
infectedmann
őstag
Windows 7 alatt játszott már vele valaki?
Van amikor szépen fut, de van amikor kifagy mint a gerely. Kép megmerevedik, a hang 'beakad' és ennyi. Mikor először játszottam vele simán futott, azóta semmi különös nem történt se a winfossal, se a géppel, hogy ilyesmiket műveljen
Esküszöm veszek már egy rohadt konzolt mert már kezd elegem lenni
RC verzió ide vagy oda. -
Blood Mage
senior tag
Nem tudtok a játékhoz valami spéci grafikai mod-ot? szeretnék még többet kihozni a látványból. Valamint tudtok valami megoldást az irdatlan lassú pálya, valamint a menü betöltésére? (külföldi fórumokon én találtam egyet, de ahhoz mindig ki kell lépni loading alatt a játékból...)
-
Bocaa
senior tag
Van a játék multiplayereében chat??
Jó lenen egy pure kettő multival és egypár moddolt óeiási ugratókkal teli pálya vmi tony hawkos multi kéne hozzá
-
Blasika92
csendes tag
Kössz

-
JuliusK
tag
válasz
Blasika92
üzenetére
A+Q és a Le+Jobbra billentyűk együttes (!) lenyomásával a Twister, A Gyromaniac pedig szintén A+Q és a Le+Balra vagy a Balra+Fel (már nem emlékszem pontosan) billentyűk lenyomásával hozható elő.
Akinek nagyon nem megy a trükközés, az inkább gyakoroljon. Erre is jó a "Trial Mode" a játékban.
-
kilizsima
tag
jó kis game lett már a felénél tartok és nem unom

-
Blasika92
csendes tag
Még így is hiányoznak trükkök.Mert a twister,a germynamics még mindig nem tudom,hogy kell.

-
Papi74
aktív tag
Hello
Hogy lehet ebben a játékban figurázni,egyszer sikerült véletlen azt sem tudom melyik billel kell figurákat csinálni

-
JuliusK
tag
Nem baj, ha nem tudsz minden cuccot felszedni. Lényeg úgyis a kombókban rejlik. Egy nagyobb ugratónál ha 3-4 trükküt tudsz csinálni, akkor már szép kombókat tudsz elérni. Ha már elég jól megy, akkor 50000-es vagy nagyobb kombókat is simán tudsz csinálni. Nem egy bonyolult dolog. Illetve fontos, hogy a trükkök után is kapsz benzinmennyiséget. Minél több trükk annál több benzin és nagyobb kombó. Ennyi a lényeg.
-
JuliusK
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Picit olvass vissza és megtalálod a választ.

-
Gyusz
őstag
Nálam úgy volt, hogy:
bal analógkaron volt a jobbra/balra, illetve az előre/hátra hajolás
7 fék
8 gáz
1 - Boost
2 - Basic Trick
3 - Advanced Trick
4 - Pro Trick
5 - Special Trick
6 - Tweak Trick mid air (vagy valami ilyesmi, a Special Trick alatt van a controlsban)
D-pad fel - preloadÍgy állítottam be, mint láthatod egy csomó dolog üresen maradt és nem is rendeltem minden opcióhoz gombot (kb. a PS3-as irányítást másoltam). Kicsit szokni kell a preload-ot, talán máshol van jobb megoldás is, de így is sikerült némi megszokás után mindent 100%-ra teljesíteni. Érzésem szerint ez így elég jó, mert mész a dombon (8 a gáz+bal analógon a kezed az irányítás miatt), irányba álltál (8 a gáz+D-pad fel a preload), ugratás (bal analóggal az irányok, 1,2,3,4 a trükkök), szóval általában a jobb és bal kezednek kell egyszerre csinálnia valamit, és nem egy kézzel kell nyomkodni három gombot. Annyi a hátránya, hogy a preloadhoz a domb alján már irányba kell állnod, mert nem tudod a bal analóggal a kanyarodást nyomni, szóval utólag áttenném a preload gombot a 10-esre, vagy valahova a jobb kézhez, és akkor a kanyarodás+preload is mehet egyszerre.
Ez jó bonyolult lett, de remélem tudtam segíteni.
-
manutdzoli
senior tag
Nálatok is sokáig tölt a játék?Már kezd idegesítő lenni.Egyébként szép a grafika,hangok lehetnének egy picivel jobbak.
-
Gyusz
őstag
A gamepadra simán ráfér minden, csak az alternatív irányítási lehetőségeket nem kell hozzárendelni semmilyen gombhoz. Én még a kameraállítást se raktam a jobb analóg karra mert nem használtam, szóval az szabadon maradt, meg a 9-es, 10-es, illetve a D padon az alsó, jobbra, balra is üres volt.
Egyébként meg annyi a trükkje a dolognak, hogy minden ugratásnál trükköt kell csinálni. Nem feltétlenül kell advanced, vagy special trick, a legegyszerűbből is megteszi több darab, így elég jó helyezést lehet elérni. Nem feltétlenül érdemes az üzemanyagot gyűjteni, persze ha sok kis trükkel akar az ember nyerni, akkor életbevágó a dolog. Ha viszont körönként egy-egy special trick belefér, akkor hamarabb lehet nyerni. Érdemes az alternatív útvonalakat nézegetni, esetenként lemaradni, hogy a megfelelő cuccot sikerüljön felvenni. Továbbá ügyelni kell arra, hogy a szorzó mindig megy fel, és amíg az nem csökkent nullára, addig nem adja hozzá a pontokat a végösszeghez, és bukás esetén az összes eddig kombóból a pont elveszik. Megnyerni egyébként az előrébb lévő freestyle-okat szerintem nehezebb, mert nincs még elég sebessége a quadnak és az irányíthatóságot is csak a később szerzett cuccokkal lehet drasztikusan növelni.
Szóval kitartást, nem olyan nehéz a dolog!
-
Osiris
őstag
Kész, elakadtam! Az első benzin elfogyós ugrálós pályán képtelen vagyok végigcsinálni a versenyt.
Nem tudom elkapni a cuccokat, mert vagy alacsonyat ugratok, vagy felszedik elöttem. A gamepadra sem fér rá minden ficsör. Lehet, hogy meg kéne próbálnom bill.-el? 
-
Gyusz
őstag
Ilyen vacak izlést, hogy nem tetszik a soundtrack

Személyes kedvenceim:
Pendulum - Granite
The Subways - Rock & Roll Queen
Wolfmother - WomanMég a Hyper - We Control számot is sikerült megkedvelni, pedig a Most Wanted alatt nem igazán szerettem. Verseny közben meg tökmindegy volt, hogy mi szólt, nekem semelyik zenével nem volt gondom.
-
feka007
veterán
Ilyen vacak zenét, mint ami ebbe a játékba van...

A grafikája viszont jó. -
Gyusz
őstag
A Preload-ra gondolsz, ugye? Az a lényeg, hogy amikor mész föl az emelkedőn, akkor folyamatosan tartsd lenyomva, aztán amikor a peremre érsz és éppen el fog rugaszkodni a quad, akkor engedd fel és így fogsz nagyobbat ugrani. Először én sem értettem, hogy miként működik a dolog.
-
No-kia
addikt
ahhoz hog ymagas legyen az ugratás mikor kell megnyomni a ctrl-t? nem tudok rájönni , néh asikerül de nem tudom hog ymi alapján lesz 100%, segítene vki?
-
Blasika92
csendes tag
2-szer nyomod meg a hátra nyilat.Ugrató végén 1-szer,majd gyorsan mégegyszer.Ennyi

-
B-L-A-C-K
titán
Hali én 64 bites vistával vittem végig, minden okés csak sokáig tölt annyi a baja...
A játék frankó, csak végigvittem de még most sem tudom szaltózni hogy kell...Valaki elmondaná?
-
Blasika92
csendes tag
Még így is hiányoznak trükkök.Mert a twister,a germynamics még mindig nem tudom,hogy kell.

-
JuliusK
tag
Ön nyert!

Utánanéztem ma a Pure fórumán és a következő infót találtam:
"PURE for Windows PC does not support Windows Vista for 64-bit."
Ez bizony a 64-bites rendszert használóknak rossz hír, hogy a játék nem támogatja.
A jó hír viszont az, hogy valszeg lesz Pure 2. Vagyis lehet már szavazni, hogy a következő részben miből legyen több. És várják az ötleteket a készítők.
Illetve még nem esett róla szó, de a karaktereknek különböző speciális trükkjeik vannak:
Todd Andrews
UP + SPECIAL = SUPERHERO
DOWN + SPECIAL = SHAOLIN FUNK
LEFT + SPECIAL = ROCKSTAR
RIGHT + SPECIAL = HORSEBOXERSuzi Andrews
UP + SPECIAL = LAZYGIRL
DOWN + SPECIAL = SADDLEFLIP
RIGHT + SPECIAL = PROPELLERRosa Juarez
UP + SPECIAL = FLAT OUT VARIAL
LEFT + SPECIAL = TORPEDO
RIGHT + SPECIAL = HORSEBOXERClayton Wade
UP + SPECIAL = FAR OUT
LEFT + SPECIAL = TORPEDO
RIGHT + SPECIAL = HORSEBOXERTakeshi Yukio
UP + SPECIAL = BLINDSIDE HOLYMAN
RIGHT + SPECIAL = PROPELLERJay Valdes
UP + SPECIAL = AIRGUITAR
RIGHT + SPECIAL = TORPEDOSpecial Unlockable Rider: Bret Taylor
UP + SPECIAL = HIGH NOON
LEFT + SPECIAL = TORPEDO
RIGHT + SPECIAL = HORSEBOXEREzen felül rengeteg hasznos információt található a játék weboldalán található FAQ-ban. Picit visszakanyarodva a töltési időre: 1-2 percet ír (ahogy én korábban jeleztem), ha 2,5 percnél többet tölt, akkor a PC rendszer beállításait kell megnézni. Erre is van útmutatás a FAQ-ban.
-
JuliusK
tag
Ha nem láthatóak az ellenfelek, akkor elvileg egy driver frissítés megoldja a problémát. Nálam ezzel nincs és nem is volt gond. Illetve akiknek perceket tölt a játék, ott is javasolt utánajárni, mert driver vagy más probléma lehet. Nálam 1 percnél többet nem tölt egy pálya esetében.
-
dragonfx
veterán
de köcsög az irányítása enneka gémnek...

a driverme mér nem látszika járgányon??
és az ellenfelek miért szürke/homokbarna színűek mind???van másnak is ilyne hiba?
-
Gyusz
őstag
Itt egy PS3-as kiosztás, az én kontrolleremet is ez alapján lőttem be:

•Accel - R2
•Brake - L2
•Tweak Trick mid air - R1
•Tweak Trick mid air - L1
•X + any direction with LS = Basic Trick
•O + any direction with LS = Advanced Trick
•Triangle + any direction with LS =Pro Trick
•[ ] - Boost
•Change view - RS
•Preload/Lean - LS (Up/Down)
•R1 + L1 + any direction - Special Trick
•R3 - Look back
•Steer - LS / Or direction padA kontrollered minden gombját fel kéne ismernie, mondjuk én nem használtam mindkét joyt, csak a baloldalit, de a jobboldalihoz is hozzárendelhettem bármit.
-
Osiris
őstag
Hi!
Most kezdem a játékot, de eddig csak a szívás van vele. Nálam is hiányzik a versenyző a motorról, pedig a legfrissebb nvidia driver van fent.
A másik gondom, hogy a gamepadot (rumblepad 2) nem igazán tudom bekonfigurálni: a jobb oldali joy-t mintha nem érzékelné + hiába ismeri fel a játék a vezérlőt azonnal, alapértelmezett kiosztás egyáltalán nincs, mindent nekem kéne beállítani, de a sok lehetőség közül nem is tudom mit hova tegyek.
Tud valaki egy jó gamepad kiosztást?
Meg valami megoldást 64bites vistán arra, hogy a quad ne üresen jelenjen meg?

-
Blasika92
csendes tag
És azt is tudjátok,hogy kell csinálni,a többit mint a sidewinters meg a Highnoon.Mert ezeket nem tom megcsinálni.Nyomod az A meg a Q-t,és még mit kell hogy megcsinálja.Kössz
-
Blasika92
csendes tag
THX.Köszönöm
-
JuliusK
tag
válasz
Blasika92
üzenetére
No, még a játék felénél vagyok, de már szinte mindent sikerült kipróbálni. Így a nagyon spéci trükköknél következő a szükséges lépés: fel nyíl+gáz+preload gomb az ugrató végén. Majd az A+Q együttes lenyomása mellett valamelyik irányt lenyomod. Ha a lefelé akkor "Shaloin", ha felfelé gomb akkor "Rockstar", ha jobb oldali irány akkor "Twister". Figyelj oda, hogy jó magasra emeld a gépet, mert ezeknek a nagyon spéci trükköknek kell a hely. Könnyű pofára esni.
Sima trükköknél olyat is lehet, hogy az adott szint (1,2,3) gombjai és mellé a trükkel együtt nyomsz egy Q gombot. Pl. a "Supercan"-ből csinál így "Supercan Indy"-t. "Side Show" is ilyen trükkgomb+Q gomb lenyomásával előhozható. Vagy a "Lazy Boy"
Preload-ot mindenképp érdemes átteni E-re. Én a trükkgombokat is áttettem 1-2-3-ról D-R-F-re és eddig bevált. Persze egy Joy-nál semmi sem lehet jobb.
-
Blasika92
csendes tag
Ja az előbb rosszat írtam.Trükköt tudok,csak a speciális trükköt nem tom hogy kell.Mert nyomogattam,de nem sikerült.Hogy ahoz mit kell nyomni,hog megcsinálja a speciális trükköket.Amúgy PC-n játszok.Előre is kössz a választ.
-
Blasika92
csendes tag
Sziasztok.Hogy lehet trükköket csinálni?mit kell átálítani?Mert nyomom a q meg az a-t és valamelyik irányt,de nem csinál semmit.Aki tudja írja meg.Kösszi előre is.Sziasztok
-
Prof01
veterán
Végre megvan a teljes! Nagyon eltalálták ezt a játékot. Most tartok a Stage 8-nál, egyre nehezebbek a versenyek, de nem adom fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyusz
őstag
A World Tour ötödik állomása jön, eddig pont annyira nehéz a játék, hogy gond nélkül tovább lehessen jutni, de mindent első helyre megcsinálni, ahhoz már jóval többet kéne gyakorolni. A zene válogatás ütős és a grafika is, az irányításhoz szerintem nem árt egy gamepad, nálam viszont rengeteget tölt a játék.
-
Prof01
veterán
Nagyon jónak tűnik. Demo-t már legalább 15-20szor végigvittem.

Köv. héten már kipróbálom végre a teljest is.
Ja és aki Pc-n játszik próbálja ki kontrollerrel. Én x360on játszok és sokkal élvezetesebb, mint pc-n. -
nsrking
senior tag
Jó kis game lett ez. Ahhoz képest hogy a Disney csinálta.
Akkor lepődtem meg legjobban amikor a játék közben felcsendült a We Control(Nfs Most Wanted.)
-
FishAir
senior tag
Hű én nagyon rákattantam a cuccra. Elején idegesített, iszonyat nehezen szoktam meg az irányítást. Rengeteg mindenre kell figyelni trükközés közben.
Preloadot jól elkapni+mennyi idő van repülés közben, milyen trükkök férnek bele, és ne ismétlődjön+le kell tenni a gépet szépen a nagyobb ugratók után+aztán turbo a következő ugratóig, hogy tovább lehessen növelni a szorzót meg a pontokat. Már nem tudom melyik pályán volt de 130000 körül csináltam a versenyt, amiben 59000 volt egy kombo.

Szóval belejöttem, ma vittem végig az utolsó bajnokságot. Van még 2 ami nem full pontos, az egyikből 3 a másikból 4 pont hiányzik.

Nekem bejött. Kikapcsolódásnak *os5ös.
-
tiestofan
csendes tag
hali
tudna nekem vki egy trick listát adni? (linkre gondoltam)
vagy tudja vki hány special van? nekem eddig 3 sikerült
- propeller (jobbra nyil)
- horse boxer (elvileg a fel és jobbra nyil) ez csak 2x jött eddig ossze
- rockstar (balra nyil)
pedig tom h van több is...a fel és le nyilakat hiába nyomkodom semmi....
akinek sikerült az összes kérem irja le mien kombinácioval és mi a nevük....THX! -
Attila14
aktív tag
Aki játszott régebben az MTX Mototraxal az ezzel is tud

Én a motor hangját nagyon hiányolom belőle, így fele annyira se élvezetes mintha bőgne a motor
-
manutdzoli
senior tag
Nagyon jó játék,de elférne egy magyarosítás.

-
JuliusK
tag
Nagyon jó kis játék. Én is bátran ajánlom mindenkinek. Grafikailag és élményben ott van, bár szimulációhoz nincs köze, de talán nem is baj.
Irányítást viszont szokni kell. A Preload-ot én is átraktam az E gombra, talán úgy a legjobb. Egyébként a többi kiosztás jó.
Nagyon jókat lehet vele szórakozni, főleg ha valakinek konzolon is megvan és mellé egy nagy méretű Plazma vagy LCD TV otthon.
De PC-vel is simán tolható, remek game ez. -
*Z/\ck*
aktív tag

-
gtamate2
veterán
HATALMAS GAME!
3 ilyen szakaszt végig is vittem már
olyasmi game mint anno a Mx VS ATV, ez viszont sokkal jobb hangulat,grafika,zenei válogatás mindenbe 
-
Drizzt
nagyúr
Én is hasonlóképp jártam, kikapcsolom a winamp-ot, erre játék közben mondom, mi a rák, ez elindult a háttérben maágtól?

Közben meg van benne két Pendulum, asszem a Granite volt az. Amúgy az irányítás nem az igazi, túl sok gomb, nekem ehhez nap végén nincs erőm. 
-
Gyusz
őstag
Épp hallgatom a Wolfmother - Woman című számot, indul a telepítő, na mondom akkor állítsuk le a zenét. Erre furcsa mód, mintha mi sem történt volna ugyanúgy szól tovább, hát nem a telepítéshez ugyanezt a számot választották?
Szerintem ma csak megyek egy-két kört, bővebben csak holnap lesz időm próbálgatni a játékot. -
speed3456
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni mert kicsit gyengének érzem magam hogy nem tudom hogy kell a legkisebb ugratón is hat métert ugrani.
Az ellenfél meg mindíg így előz meg de nem tudok rájönni hogy kell?

-
euforia
tag
na következő kérdés
kinek hogy megy a speciális ugrás? Mert nálam beadja h special trick ott is a csillag lent de ugratásnál hiába nyomom a q-t vagy az a-t nemigen akar csinálni semmit. egyszer sikerült de nem tudom mitől vagy hogyan
-
Sirandrish
legenda
valaki legyen már olyan kedves hogy leirja a gyári billbeállitásokat pls..
-
DeSanto
őstag
Kipróbáltam.
Nagyon bejött mind grafikailag mind játékélményben.
Ritka az ilyen PC-re.

-
gtamate2
veterán
most mászik le
szerintem a képek alapján hatalmas game lesz! -
csaabz
őstag
Szerintem jó játék, nagyon kellemes grafikával.
Nem találkoztam semmiféle grafikai buggal.Viszont baromi nehéz. A tournament 2. sorozata már idegtépő.
1 ötlet: a controls-t default-on kell hagyni, még így a legkezelhetőbb.
A zenék között meg be kell állítani,h a csak a Pendulm-tól a Granite szóljon verseny közben
Persze egyéb hangokat kissé le kell venni... -
Sirandrish
legenda
valaki irja már le nekem a gyári bollbeállitásokat mert olyan szinten elálitottam hogy már balra se tudok menni

-
euforia
tag
hm... sofőr nélküli kvaddal én sem találkoztam
Viszont vki elárulhatná h a fa..omba van az ugratás ugyértem a figurát vágom meg azt is h ugratás előtt meg kell nyomni egy gombot én 0-ra tettem de azthiszem alapból kontrolon van szóval néha sikerül 100%-ra felpörgetni azt a kis ikont néha megcsak 10hogyan kell azzal variálni probáltam folyamatosan is nyomni szakaszosan egyszer többször .. vki?
-
ricky731
tag
Egy 177.98as driver megoldotta a problémát.....

-
athomi
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nálam nem tűnik el a motoros.
-
ricky731
tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nekem alapbol nincsenek quadosok....Igy elég nehéz trükköket is csinálni mivel nem látom hogy mit csinál az emberkém.....

-
west
őstag
nem rosz ez a krumpli püré...

-
athomi
veterán
Az irányítás ritka bonyolultra sikeredett.
-
Dark KillerX
addikt
Nemtom,én tegnap probáltam a játékot,de két ordító hibával találkoztam.Az egyik,hogy índitáskor rettentő sokat tölt a képernyő,másik pedig nem "röhögni"eltünnek a karakterek a motorról.Konfigom az cuccoknál,oprendszer pedig Vista-32 Sp1-gyel,driver pedig 177.98-as béta.Nemtom.hogy egyedi próbléma,de így nem volt kedvem vele játszani.Kiváncsi vagyok más is észlelt hasonló próblémákat.Válaszokat,tapasztalatokat előre is köszönöm.
-
Viktor77
titán
Jó játék.
Nem az a hosszan lekötős, de ha csak eszetlenkednél pár kört, arra tökéletes.
Jó ötlet, hogy a quadot te magad rakhatod össze.
Az irányítás nem bonyolult.
A grafika elég szép, szerencsére nincs millió beállítási lehetőség. -
athomi
veterán
A Disney a mesék után beveti magát a videójáték-fronton is. A PURE egy extreme quad-szimulátor, melynek valójában nem sok köze a szimulátorhoz: Irreálisan magas ugratások lélegzetelállító figurákkal. A játékban női és férfi sofőrök közül egyaránt válogathatunk. A grafika igencsak fotorealisztikusra sikeredett. A játékban single-és multiplayer módot egyaránt tartalmaz. A mesterséges intelligencia kiválóra sikerült. Multiplayer módban akár 16-an is versenyezhetünk egymás ellen.
Minimum PC System Requirements:
Processor Type: Intel® Pentium® 4 processor, AMD Athlon™ processor
Processor Speed: 2GHz
Operating System: Windows Vista, Windows XP
System Memory: 1GB RAM
Hard Drive Space: 3GB
Video: 128MB DirectX 9.0c-compatible 3D video card supporting Shaders 3.0
Sound Card: DirectX 9.0c-compatible sound card
Drive Type and Speed: DVD-ROM 8xGameplay: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Windows 11
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Mazda topik
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Apple asztali gépek
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom elkapni a cuccokat, mert vagy alacsonyat ugratok, vagy felszedik elöttem. A gamepadra sem fér rá minden ficsör. Lehet, hogy meg kéne próbálnom bill.-el?