Hirdetés
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Nálam úgy volt, hogy:
bal analógkaron volt a jobbra/balra, illetve az előre/hátra hajolás
7 fék
8 gáz
1 - Boost
2 - Basic Trick
3 - Advanced Trick
4 - Pro Trick
5 - Special Trick
6 - Tweak Trick mid air (vagy valami ilyesmi, a Special Trick alatt van a controlsban)
D-pad fel - preloadÍgy állítottam be, mint láthatod egy csomó dolog üresen maradt és nem is rendeltem minden opcióhoz gombot (kb. a PS3-as irányítást másoltam). Kicsit szokni kell a preload-ot, talán máshol van jobb megoldás is, de így is sikerült némi megszokás után mindent 100%-ra teljesíteni. Érzésem szerint ez így elég jó, mert mész a dombon (8 a gáz+bal analógon a kezed az irányítás miatt), irányba álltál (8 a gáz+D-pad fel a preload), ugratás (bal analóggal az irányok, 1,2,3,4 a trükkök), szóval általában a jobb és bal kezednek kell egyszerre csinálnia valamit, és nem egy kézzel kell nyomkodni három gombot. Annyi a hátránya, hogy a preloadhoz a domb alján már irányba kell állnod, mert nem tudod a bal analóggal a kanyarodást nyomni, szóval utólag áttenném a preload gombot a 10-esre, vagy valahova a jobb kézhez, és akkor a kanyarodás+preload is mehet egyszerre.
Ez jó bonyolult lett, de remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest