Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyusz

őstag

válasz Osiris #73 üzenetére

A gamepadra simán ráfér minden, csak az alternatív irányítási lehetőségeket nem kell hozzárendelni semmilyen gombhoz. Én még a kameraállítást se raktam a jobb analóg karra mert nem használtam, szóval az szabadon maradt, meg a 9-es, 10-es, illetve a D padon az alsó, jobbra, balra is üres volt.

Egyébként meg annyi a trükkje a dolognak, hogy minden ugratásnál trükköt kell csinálni. Nem feltétlenül kell advanced, vagy special trick, a legegyszerűbből is megteszi több darab, így elég jó helyezést lehet elérni. Nem feltétlenül érdemes az üzemanyagot gyűjteni, persze ha sok kis trükkel akar az ember nyerni, akkor életbevágó a dolog. Ha viszont körönként egy-egy special trick belefér, akkor hamarabb lehet nyerni. Érdemes az alternatív útvonalakat nézegetni, esetenként lemaradni, hogy a megfelelő cuccot sikerüljön felvenni. Továbbá ügyelni kell arra, hogy a szorzó mindig megy fel, és amíg az nem csökkent nullára, addig nem adja hozzá a pontokat a végösszeghez, és bukás esetén az összes eddig kombóból a pont elveszik. Megnyerni egyébként az előrébb lévő freestyle-okat szerintem nehezebb, mert nincs még elég sebessége a quadnak és az irányíthatóságot is csak a később szerzett cuccokkal lehet drasztikusan növelni.

Szóval kitartást, nem olyan nehéz a dolog!

Új hozzászólás Aktív témák