- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
seniman #10497 üzenetére
Azóta jól működik nálam.
Most fejeztem be a God Of War2-t,Zeusnál a végén majdnem kicibáltam a hajamat mire a gombkombinációt sikerűlt időben és jól megnyomni, több mint másfél órát szenvedtem vele,tiszta ideg voltam.
Most nagyon de nagyon sokáig nem fogom hiányolni Kratost úgy érzem,ha létezne akkor az édesannya is csuklana nem gyengén most.Megyek tovább az Assassins Creed3-al,az nyugisabb lesz,élvezettel vittem végig annó,utána jöhet az AC Chronicles ésatöbbi.............
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Steam Deck 512 GB ÁRCSÖKKENTVE
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest