Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuz
tag
válasz
Helmoras #46617 üzenetére
Nekem is God of War a legnagyobb kedvencem ps2-őn kivittem az 1-2-őt majd psp a 2 részt ami van rá és most ps3-on még csak a 3-at játszottam ki de beakarom szerezni az összeset ps3 ra a nosztalgia kedvéért.
nokia párti:Húú emlékszem volt olyan rész az 1-ben például ahol fel kellett valami ilyen magas falon mászni rengeteget szívtam vele. -
nokia párti
őstag
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Helmoras #45945 üzenetére
-.-" nem akartam reklámot a 2013as tipussal akartam jelezni hogy panel szinten modern de nem "smart" .
De a kedvedért : samsung UE42F5000.MasterMark Számítógép elég gyors és megy távirányítóval, de azt elismerem hogy annyira nem gyors mint a smart menün keresztül elérni a youtubeot
-
Ghard
őstag
válasz
Helmoras #45046 üzenetére
Azért linkeltem az a HKS kart, mert azzal neki lehet állni
Ebayről (hongkong free shipping) kb 5000Ftból megvan, magyar boltokban 10 körül.
Az meg ilyen felpattintós műanyag cucc, szinte minden konzolboltban van. -
akos90
tag
válasz
Helmoras #45041 üzenetére
Én még nem próbáltam a demót, de még a gt5-öt se szereztem be. De gt4-be ps2-őn x-el való gáz adással nem volt gondom. Nekem ott annyi gázt adott ameddig nyomtam. Ha csak éppen hogy kellet akkor csak egy hangyafarknyit nyomtam le a gombot ha meg padlózni kellet akkor nyomtam padlón. Igaz az tény és való hogy jobb analóggal 1000X szebben, precízebben tudtad szabályozni a gázt és a féket.
Hamarosan én is leszedem a demót kíváncsi vagyok rá.
-
Joseppe210
tag
válasz
Helmoras #45001 üzenetére
Ezt találtam, de nálam már núlius van
itt írja csak azt nem hogy mikor.In summary
Leaving PS Plus in July:3rd July: Kingdoms of Amalur – Reckoning
3rd July: Lord of the Rings War in the North
3rd July: The Cave
3rd July: Rayman Origins
3rd July: Coconut DodgeEntering PS Plus in July:
3rd July: Battlefield 3
3rd July: Payday: The Heist
3rd July: Saints Row the Third
3rd July: Ninja Gaiden Sigma Plus
3rd July: Unit 13 -
MajaG
senior tag
válasz
Helmoras #44933 üzenetére
A privátokat köszönöm, de azok nekem drágák sajnos!
Rányomtam én is a megrendelésre, kíváncsi leszek. Ha addig találok normális áron akkor megveszem azt.
5-10 játékhoz, én már pénz kidobásnak tartom az új gépet. A multi címeket úgyis Xbox-ra veszem meg a jobb live és jobb joy miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest