Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Archttila #82419 üzenetére

én pár éve már ddprózok, ráadásul van hozzá egy Ras1ution2 adapterem, s ezzel még ps3on is megy a kormány (g25-ként emulálja) :D bár megvannak még a régi ps2-3 kormányaim is, valójában így feleslegessé váltak.... de nem bírom elengedni egyiket se, sőt :D

szóval ne csak ddprot vegyél majd, de az említett adaptert is hozzá :D

---

SNES nem jó mérce, ahol egy játék akár 5-10p alatt végigjátszható, ráadásul aligha volt sok játékod vagy egyáltalán backlogod ;) ott az ujrajátszás nem csak választás, de kényszer is volt egyben .... (nálam a snes az c64 volt, és bár volt sok másolt játékom a kazetta és lemez miatt, kevés volt a jó cím, pláne már a 90es években ...)

aki patologikus eset, azzal persze nincs mit kezdeni, én általában ürügyként acsiztam/trófeáztam, hogy még (újra)játszhassak adott címmel, bár biztos NÉHA nálam is volt elmebetegség...

Doom/AIM :R Utóbbi a legeslegjobb kieg, akkora immerzióbomba, hogy talán már sose lesz hasonló.
    Nekem jöhet a move is, sharpshooterrel akár, de a kinect, a wii, fénypisztoly, kormány, joystick, minden ami extra, ami gimmick akár.

Meg egyébként is elég hasonlóan látjuk a dolgokat, a géminget, a dodge/RT nekem se a zsánerem, stb. De itt a ps3 topikban valszeg eléggé egyhúron pendül mindenki más is... máskülönben elsősorban a ps6váró témában dumálnánk :D (amit amugy persze, várok, csak ha ránézek miket veszek ps5-re.... autóverseny, retrojáték, remazter, pixelart original ip, stb stb stb.... hátöööö :D )

---

#82421 james001
    még nem néztem amugy tfofealistát, de el tudom képzelni.... és IGEN, ha egy hibát fel tudnék róni a játéknak: kevés pálya vagy méginkább h nagyon egyszínűek a pályák és amiatt is kevésbé érzem a változatosságot :D

Új hozzászólás Aktív témák