Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem "annyira" vészes. Elég volt egyszer végigjátszani, de közben össze kellett szedni a ládák 90%-át. Az elején nem foglalkoztam a ládákkal, utána guide-al felszedtem amennyit kellett és a végén megint nem gyűjtöttem őket. A játék 4/5-ig normalon nyomtam, ott volt egy fight amin nem jutottam túl vagy 10x sem, felajánlotta a játék az easy módot és a hátralévő pár órát úgy fejeztem be. Utána kellett nyomni egy new game+ -t, de csak kb 15 percet kellett játszani amíg kiesett pár trophy. A legcombosabb része ezután jött, a 7db challange, azok tényleg nehezek voltak. A legtöbbet a 6-ossal szívtam, az mondjuk elvitt talan 1.5-2 órát. A többi max 15-30 perc gyakorlással meglett. Igazából tetszett a játék, azért trófeáztam csak
Mint a fentebbi képen is látható, nem vagyok nagy gyűjtő, összesen van 13 platinám. Cakk-pakk ~20 óra volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest