- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Na végeztem az uncharted 3-al. 7 óra 30 perc easy-n 17% trófeával. A 3 közül sztem ennek volt a leggyengébb sztorija, ebbe volt a legtöbb bug, 2 szer kifagyott 2-szer kiestem a képből és az egyik hosszú cutscene nekem rendkívül akadt, de ennek volt a legjobb a harcrendszere, és ne volt a végén idegesítő boss fight sem. Ez volt a 3 közül a legkönnyebb is egyébként. Összességébe ez tetszett a legkevésbé. A 2. magasan ver mindent, ha nem lett volna a végén az idegesítő boss fight akkor szinte tökéletes lett volna. Az 1. a story és a hangulat miatt tetszett picivel jobban a 3-nál szóval összességében a 2 kiemelkedik, a másik kettő nagyjából egál, maga az egész trilógia az egyik legjobb amivel valaha játszottam. Mondanám hogy már csak ezért érdemes volt ps3-at venni, de a quantic dream játékai legalább ilyen jók voltak.
Úgyhogy a héten bele is kezdek a last of us-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- TV-nézés digitális műholdvevővel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged